17 November 2014

Harrastukseni

Ulkoilu 


Kaikista eniten tykkään ulkoilla raittiissa ulkoilmassa luonnon ääressä. Useimmiten kävellen reippaasti. En ole juoksuihmisiä, ainakaan vielä. Ehkä joku HIIT-mallinen treeni voisi olla alkuun ja vaihteluakin saisi hieman perus kävelyyn. Olen kyllä pyrkinyt vaihtelemaan reittejä joissa kävelen, ettei käy ihan tylsäksi maisemat. Sopii niin metsän lenkkipolut kuin asutusalueet asvalttiteineen.

ulkoilla kävellä luonto outdoorPääosin lenkit ovat noin tunnin pituisia. Viikonloppuisin kun on vapaata olen tehnyt yleensä aamulenkkejä, eli heti herättyä lenkkikamat niskaan ja kävelemään tyhjällä mahalla. Se on parasta rasvanpolttoa. Ja aika kiva päivänaloitus, jonka jälkeen aamiainen kyllä maistuu ja uusi päivä alkaa virkeästi. 


lenkki kävely ulkoilu joki aurinkoYritän myös hyödyntää kaiken mahdollisen ns. hyötyliikunnan. Eli käyn ruokakaupassa kävellen vaikka omistan auton. Toki välillä kyllä autollakin, mutta en pääasiassa. Asun kerrostalossa, jossa on hissi. Mutta en käytä hissiä joka päivä, vaan kapuan rappusiakin pitkin välillä asuntooni. Välillä kävelen myös töiden jälkeen kotiin, bussin sijasta.


metsä lenkki ulkoilu kävelläMinkälaisesta ulkoilusta pidätte? Suositteko juoksua vai rennompaa kävelylenkkiä? Ja onko maisemilla väliä :) 


Translation: Hobby. The outdoor life. Breezy walking. 

No comments :

Post a Comment