27 December 2014

Kulmakarva ongelmia

Lähes olemattomat kulmakarvat


Minulla on lähes aina ollut aika vaaleat ja hennot kulmakarvat. Varmaan n.15-vuotiaana kun alkoi meikkaaminen enemmän kiinnostamaan, tuli nypittyä kulmkarvoja. Ei kuitenkaan, että olisin ne kokonaan nyppinyt pois. Mutta en tiedä onko tämä vai mikä vaikuttanut siihen, että vanhemmiten on tuntunut, että kulmakarvat olisivat vain ohentuneet ja vähentyneet ennestään. Kulmakarvojenhan sanotaan olevan kasvojen kehykset. Olisi aivan ihana omistaa täydelliset kulmakarvat, mutta niitä ei ole kaikille suotu. 

Kuva, olemattomista kulmakarvoistani jokunen vuosi sitten:

ei kulmia, kulmakarvat, olemattomat kulmakarvat, kulmakarvaton, vaaleat kulmakarvat, eyebrows, blond ayebrows


Saako kulmakarvoja kasvatettua


Kateellisena aina katsonut joidenkin naisten upeita, tuuheita ja tummia kulmakarvoja. Ei tarvitsisi edes tummat olla, kunhan olisi tuuheammat, eli niitä olisi riittävästi. On keksitty kaikenmaailman ripsien kasvatusseerumeita, mutta ei taida olla keksitty kulmien kasvatukseen mitään vippaskonstia..? Hajakarvoja kyllä kasvaa sinne tänne, mutta niistä ei ole apua, vaan joutuu nyppimään nekin pois.

Kuva, täydellisistä kulmkarvoista:

eyebrows, perfect eyebrows, kulmakarvat, täydelliset kulmakarvat


Kulmakarvojen meikkaus


Onneksi on nykyään kaikenmaailman kulmakyniä, -vahoja, - puutereita ym., millä saa muotoiltua itse haluamansa näköiset kulmat. Itselläni kun on lähes olemattomat kulmat, niin olen käyttänyt pääasiassa kulmakynää. Sillä ne on helppo piirtää. 

En kuitenkaan jaksa päivittäin piirrellä kulmia, siinä usein menee aikaa. Vaikka omistankin onnekseni edes vähän kulmakarvoja, ei sentään tarvitse tyhjästä aloittaa. Mutta pääasiassa olen meikannut kulmia vain kun on joku ns. erityistilanne, tyttöjen kanssa ulos, juhlat tms. Olen vuosien saatossa jo niin hyvin tottunut näihin kulmiini tai niiden puutteeseen, etten aina jaksa niin välittää. 

Kuva, meikatuista kulmakarvoistani:

kulmakarvat, meikatut kulmakarvat, eyebrows, eyebrows with makeup


Kulmakarvat (olemattomat) piiloon: Otsatukka


Minulla oli jokunen vuosi sitten otsatukka, pitkä sellainen. Päätin leikata sen aika ex-tempore yhdellä työmatkalla. Pidin otsatukasta kovasti, ja se olikin minulla monen vuoden ajan. En silloin leikatessani tätä otsista heti tajunnut, että tämähän oli myös hyvä keino saada piiloon kulmakarvojen puute. Otin otsatukan silloin muista syistä, koska vaan halusin sellaisen. Ja taisi olla muotiakin silloin pitkä otsis, jonka otin. Nyt se on jo kasvanut pois, kun halusin siitä eroon. Mutta ehkä vielä joku päivä.. 

Kuva, kulmakarvani otsatukan suojassa (tai siis siellä alla niiden pitäisi olla):

kulmakarvat, kulmakarva, otsatukka, eyebrows,Onko teillä kulmien kanssa ongelmia?  Millaisia?


Translation: Eyebrow problems. I have almost non-existent eyebrows. Does anybody have the same?


No comments :

Post a Comment