30 December 2014

Operaatio, oma väri takaisin hiuksiin

Vuosia olen värjäillyt huksiani, jotka ovat vaaleat. Pikku hiljaa olen alkanut siihen kyllästymään. Ja haluaisin luonnolliset oman väriset hiukset. Ehkä jollain pikku twistillä, vaikka latvat olisivat vaaleammat, eli liukuvärjäystä tms. En kuitenkaan halua värjätä tyveä tummaksi. Vaan haluan, että hiukseni ja oma värini sieltä luontevasti kasvaa ja tulee esiin. Tämä matka ei ole vaan niin helposti tehty. Hiusten ja värin kasvatusvaihe kestää jonkin aikaa. Aloitin homman kesän lopulla, olikohan se syyskuussa, sen jälkeen en ole värjännyt hiusten tyveä. Aikaisemmim siis värjäilin eli vaalensin aina tyveäni, muuten hiukset ovat kokonaan vaaleat. Oma hiusvärini on kenties perinteinen suomalainen maantienharmaa, heh. En osaa kyllä kuvata tätä väriä vielä. Joitakin senttejä tässä muutamassa kuukaudessa on oma väri sieltä kasvanut. Tämä on varmaankin se pahin vaihe kasvatusurakkaa, kun ollaan vielä aika alussa.

Mutta alla siis kuvaa tämän hetkisestä tilanteestani hiusten kasvatusurakan suhteen:


juurikasvy, tyvikasvu, tummatyvikasvu, blondi, vaalea, hiusväri

juurikasvy, tyvikasvu, tummatyvikasvu, blondi, vaalea, hiusväri


Näyttää kuvissa kyllä kauheammalta kuin livenä, hui. Tosiaan vaan tsempattava  ja jatkeva urakkaa. Lopussa toivottavasti kiitos seisoo. Välillä tulee väkisinkin päähän ajatus, että antaa olla tässä, en jaksa enempää, tilaampa ajan parturille värjäykseen, ei tästä mitään tule. Näin on käynyt joskus aiemmin. Mutta tällä kertaa en aio luovuttaa ;) Enkä voi luovuttaa, kun lupaan jakaa täällä blogissa edistymistäni tässä hiustenvärin kasvatusurakassa. 

Onko muita ketkä ovat tehneet tai parhaillaan tekemässä tälläistä kasvatusurakkaa hiustenvärin suhteen? Kuulisin mielelläni kokemuksia, ja vinkkejä miten tästä matkasta selviää ;)

Translation: Operation, own hair color back. No comments :

Post a Comment