13 January 2015

Kotikuntoiluvälineet


Ihanat pinkit kotikuntoiluvälineeni <3


kuntoilu, välineet, kotikuntoiluvälineet, home fitness, fitness equiptments, slaivälineet kotiin, painot, tanko, urhielumatto, pinkit urheiluvälineet


Eikös ole ihanat välineet? 
Sopii ehkä paremmin naisille nämä söpöt pinkit. Mutta miksei miehetkin käyttäisi :) 

Aina ei ehdi salille, joten on hyvä löytyä kotoakin perusvälineitä. Säilytän näitä tilanvähyyden vuoksi sohvan alla. Sieltä nuo kaivaa esiin käden käänteessä. Hyvää musiikkia päälle, vesipullo käden ulottuville, ja treenivälineet esille.. Niin treeni voi alkaa. Samalla treenatessa tullut välillä katsottua tv:täkin. Monta kärpästä siis samalla iskulla! 

kuntoilu, välineet, kotikuntoiluvälineet, home fitness, fitness equiptments, slaivälineet kotiin, painot, tanko, urhielumatto, pinkit urheiluvälineet


Ostin nämä välineet Gofitness -liikkeestä. Myymälä löytyy Helsingin Konalasta. 20kg pummpisetti, jonka mukana tuli harjoitus-dvd maksoi: 59,90€,  steppilauta: 49.90€ ja jumppamatto oli alle 20€. Ostin nämä kesällä, tuota samaa mattoa ei heidän sivuilta enää löytynyt. Ja taisin saada jonkun tarjouksen kun ostin nämä kaikki kerralla. Heiltä voi tilata tuotteita nettikaupasta tai käydä ostamassa paikan päällä myymälässä. 

Olin aluksi etsinyt ja katsellut tälläisiä välineitä netistä jo jonkin aikaa. Kunnes päädyin Gofitness yrityksen sivuille ja huomasin, että kyseinen yritys sijaitseekin aika lähellä kotiani. Joten päätin hakea tuotteet paikan päältä, sen sijaan että olisin tilannut ne netin kautta (netin kautta tilaus onnistuu toki myös heiltä). Myymälästä olisi löytynyt vaikka mitä mielenkiintoista treenivaatteista lähtien (pitääkin käydä taas joku päivä siellä:). Menin yksin hakemaan autollani näitä välineitä, onnekseni siellä oli ihanaa ja ystävällistä henkilökuntaa, jotka auttoivat tätä naista.. Yksi miehistä kantoi kanssani välineet autooni. Olisin toki itsekin treenityttönä ne saanut kannettua (ehkä osissa, heh). Mutta olipa ihana huomata että on kohteliaita herrasmiehiäkin olemassa, tietty heillä se kuului ihan työnkuvaankin varmasti.

Ps. Ei ole maksettu mainos. Kerron näistä välineistä koska ovat mieleeni. Pirteän näköiset sekä auttavat kohentamaan kuntoa. Joten miksei hyväksi kokemaansa jakaisi ja suosittelisi muillekin (: 

Löytyykö muilta jotain kotitreeenivälineitä? Millaisia? Onko samaista pinkkiäsarjaa kellään? 

Translation: Home fitness equiptments. Cute pink. 

No comments :

Post a Comment