10 September 2016

Date Night at the Eiffel Tower / Paris

21.7.2016


Voiko ranskalaisempaa (ja romanttisempaa) olla.. Heti ensimmäisenä iltana Ranskan matkallani Pariisissa - treffit legendaarisesti Eiffel tornin juurella <3

En ollut uskoa että olen vihdoin Ranskassa ja Pariisissa. Vielä vaikeampaa oli ajatella että olen treffeillä häikäisevän Eiffel tornin alla kera hurmaavan miesseuran. Tarvitsi muutaman kerran melkein nipistää itseään, että tämä hetki oli oikeasti totta :-D Mitä parhain matkan aloitus ja unohtuman ilta. Harvoimpa sitä tyttö tuollaista kokee, ainakaan täältä Pohjois-Euroopasta.

paris, france, ranska, pariisi, eiffel tower, eiffel torni, light show, valoshow, date night, treffi-ilta, in paris, life, experiment, kokemukset, elämä, travel, matkustaa, romanttinen, romantic, city, kaupunki, night, ranskalainen treffi ilta, french date night, first dayes, ensi treffit, paris by night, pariisi illalla,

Mitä kaikkea mahtui ranskalaiseen treffi-iltaan?

Sovimme treffit vasta kun olin saapunut Pariisiin. Joten en ehtinyt paljoa jännittää ensitapaamista. Toki olimme jo aiemmin jutelleet paljon ja tiesin että varmasti tapaamme matkani aikana. Mutta että lähes heti kun saavuin maahan. Ehdin sentään laukut heittää hotellihuoneeseeni ja hieman virkistäytyä kunnes tapasimme hotellin luona. Siellä minua vastaan käveli pitkä, tumma ja komea mies. Iloisesti tervehtien ja vaihdoimme poskisuukotkin kuten Ranskassa kuuluu. Hyvä ensivaikutus :-)

Tuntui aluksi hassulta mennä lomalla treffeille. Toisaalta taas se on juuri parasta aikaa kun ei stressaa mikään ylimäääräinen ja voi vain keskittyä itse hetkeen ja toiseen. Lomalla on rentoutuneempi ja avoimempi. Ja saa matkastakin todennäköisesti enemmän irti kun saa vinkkejä kohteessa asuvalta henkilöltä.

Aloitimme illan perinteiseen tapaan ravintolassa. Paikaksi valikoitui tunnelmallinen pieni pizzeria lähellä Eiffeliä. Satuimme olemaan illan viimeiset asiakkaat.. joten saimme tutustua rauhassa kynttilän valossa :-D. Aika vierähti nopeaan jutellen pizzan ja viinipullon ääressä. Nuo hetket koostuivat hymyistä, pitkistä katseista pöydän yli, kädestä pitämisestä.. Maassa maan tavalla, hih!

PizzaParisFranceP7210185 paris, pariisi, ranska, france, tarvel, matkat, matkustaa, restaurant, ravintola, pizza, when in paris, date night, treffi ilta, kynttilänvalossa, by candle light, first dates, ensi treffit, life, elämä,

Ravintolan mennessä kiinni napattiin punaviinipullo laukkuuni ja mentiin vieressä olevan Eiffel tornin edustalle istuskelemaan. Tällä isolla puistoalueella emme suinkaan olleet ainoat ihmiset. Tuntui jotenkin maagiselta istua siellä Pariisin pimenevässä illassa kera kiehtovan miesseuran. Tähtitaivas ja Eiffelin valot loistaen yllämme (Eiffel & valoshow <3).  Tunnelmasta ja näkymästä kelpasi nauttia hänen kanssaan. Ilta saattoi päättyä ranskalaisiin suudelmiin, kenties :-D Ikimuistoinen ilta kuin treffitkin!

ParisEiffelTowerLightsByNightP7220200,paris, france, ranska, pariisi, eiffel tower, eiffel torni, light show, valoshow, date night, treffi-ilta, in paris, life, experiment, kokemukset, elämä, travel, matkustaa, romanttinen, romantic, city, kaupunki, night, ranskalainen treffi ilta, french date night, first dayes, ensi treffit, paris by night, pariisi illalla,

Paris, je t'aime! ♥ 

Sellainen oli ensimmäinen iltani Pariisissa, koskaan. Ja meidän ensitreffit. En aluksi edes ajatellut niistä muotoutuvan tälläiset treffit, mutta niin vain kävi. Kaikkea voi sattua, etenkin romantiikan pääkaupungissa Pariisissa, eikös? ;-)

Nämä treffit eivät suinkaan jääneet meidän ainoiksi matkani aikana. Taisimme viettää aikaa yhdessä melkein joka päivä Pariisissa oloni aikana. Sanoinkin muuten postauksessa (Im off to France!) ennen Ranskaan lähtöäni: " Saa nähdä vaikka siellä tapaisi jonkun ihanan Jean-Pierren ja jäisi maahan kokonaan :-D". No osa tuosta meni oikein. Nimittäin tapasin miehen, mutta nimi ei ihan täsmännyt ;-) Hän asuu Ranskassa Pariisissa, tosin ei ole sieltä syntyjään. Enkä tosiaan jäänyt sen siliän tien Pariisiin elämään kuin ranskatar. Vaan oli jatkettava matkaa Pariisista Ranskan Rivieralle, ja sieltä lopulta koti-Suomeen.

Mutta miten meidän juttu sitten jatkossa tämän Pariisin mysteerimiehen kanssa? :-)

Olemme olleet melkein päivittäin viime tapaamisesta lähtien yhteydessä, niin viestitellen kuin soitellenkin. Välimatkaa todentotta on. Sanoimme kuitenkin että katsotaan mitä elämä tuo. Jäikö se vain "lomaromanssiksi" vai jotain muuta? Toivon mukaan tapaamme pian uudestaan. On se sitten täällä Suomessa, siellä Ranskassa tai jossain ihan muualla! Pakko tunnustaa että on tullut viime aikoina hieman vilkuiltua noita Pariisin lentoja jo ;-) Mutta vaikka emme tapaisikaan uudestaan niin muistot säilyvät. Tuoreessa muistissa vielä viimeiset yhteiset hetket ja haikeat jäähyväiset Pariisissa, Luxembourgin puistossa.
~

Aluksi ajattelin aionko oikeasti avautua tänne blogiin ekasta Pariisin illasta ja tapahtumista. Mutta sitten ajattelin, että miksei. Ehkä tästä on inspiraatiota ja rohkaisua jollekin sinne. Eli matkusta, mene treffeille ja tapaa/ tutustu uusiin ihmisiin! Ei ole muuta kuin voitettavaa :-) Voit tavata elämäsi rakkauden tai vähintään saada uuden ystävän! Sekä kokemuksia ja elämyksiä joita et unohda.

Blogi on minulle kuin päiväkirja, joten näin nämäkin tapahtumat pysyvät tallessa. Ja voin joskus myöhemmin tulla lukemaan millainen se ilta Pariisissa olikaan :-D. Nähtäväksi jää miten meidän tarina loppuu. Mutta se on varmaa että ainakin ystäviä ollaan!


//Here are photos of my first evening in Paris. A date night with a mystery man! Our first dates was by the Eiffel tower <3 

Evening started by a restaurant dinner in candlelight. Some pizza and red wine. Dark eyes and long glances across the table. Holding hands.. When in Paris, do as the Parisians do! ;-)

Evening continued to the foot of of the Eiffel Tower. Fascinating company, Eiffel and a light show, wine bottle.. Some French kisses, perhaps :-D 

The atmospheric and unforgettable first night in Paris! - City of romance, indeed! 


No comments :

Post a Comment