4 May 2015

Ikean reissulta

 
Jälkikäteen postausta ostoksistani Ikea-reissulta muutaman viikon takaa. Menin Vantaan Ikeaan tällöin ikea-bussilla. Se lähti Hakaniemestä. Tosi kiva kun on ilmaiset bussikyydit Helsingistä Ikeaan, niin Vantaalle kuin Espooseenkin. Useammin tulee käytyä Vantaan Ikeassa. Välillä tullut mentyä omallakin autolla, jos en ole menossa suoraan töistä Ikeaan ja tarvitsee ostaa jotain isompaa tai sattuu ohikulkumatkalle :-)  
 
Tällä kertaa minun tarvitsi hakea muutamat valokuvakehykset ja erilaisia purnukoita keittiöön. Tiesin jo mitä menin hakemaan, joten kauaa ei visiitissä mennyt aikaa. Minulla taisi ollakin vain alle tunti aikaa tehdä ostokset, kunnes ikea-bussi lähtisi jo takaisin päin. Tätä seuraava bussi olisi lähtenyt usean tunnin päästä. Se on huono puoli, että nuo aikataulut eivät ole kovin hyvät busseilla. Jää joko liian vähän aikaa olla Ikeassa tai joutuu olemaan tosi pitkään. Ehkä he hakevatkin tällä sitä, että mahdollisimman moni viettäisi siellä aikaa pitkään, mikä tietää ostosten tekoa. Sain kyllä aika kiireessä Ikean ravintolassa syödä annokseni, että ehdin kassalle ja bussiin.
 
Nyt olisi taas jo uutta ostoslistaa Ikeaan. Kevät menossa ja kesä tulee, joten on varmaan tullut lisää kaikkea uutta ihanaa sinne. Kevään tullen olisi kiva saada kotiin uusia tekstiilejä ainakin. Myös tarjotin olisi ostoslistalla. Ehkä jotain kukkia..

ikea, vantaa, ikea suomi, ikea vantaa, ostokset, shopping, ranskalaisetm lihapullat, lettu, meatballs, french fries,
 
Pakko syödä aina kun ehtii Ikeassa lihapullat. Tällä kertaa ranskalaisilla ja lettu vielä jälkkäriksi. Nam.
 

OSTOKSET

 
ikea, ikea vantaa, ikea suomi, ostokset, shopping, purkki, tiivis, tuorepuuro, smoothie, annos, lasipurkki,

Purkki, tiivillä kannella. Voi tehdä tuorepuuroa kotona, smoothieta.. mitä vaan. Tai vaikkapa säilyttää kipossa pähkinöitä. Muistin ottaa kuvan tästä purkista vasta kun se oli jo käytössä (smoothie). Joten ihan tyhjinä purkit myydään :-D
 
ikea, ikea vantaa, ikea suomi, ostokset, shopping, purkki, säilytys, muovirasia,
 
Töihin piti ostaa lisää muoviastioita. Teen aina eväät töihin valmiiksi joten nämä ovat tosi tarpeellisia. Tuntuu että vanhat kipot aina häviää jonnekin. Lisäksi näitä tulee käytettyä kotonakin. Esimerkiksi jos ehtii tehdä viikon kotona syötäviä ruokia valmiiksi jääkaappiin. Olisivat varmasti hyviä myös kesällä piknik- eväiden pakkausta varten.
 

 
ikea, ikea vantaa, ikea suomi, ostokset, shopping,puulasta, puu tarjotin, puu, valkoinen, posliini, kippo,

Mukaan lähti pieni valkoinen kippo sekä puutarjotin, vai mikä tuon nimi nyt olikaan? :-D Näitä en ollut hakemassa vaan tarttuivat matkaan. Heräteostoksia siis. Näitä taitaa aika usein tulla Ikeassa käydessä.


ikea, ikea vantaa, ikea suomi, ostokset, shopping, metalliastia, metalli, metalli kulho, kulho,

Minulta löytyy ennestään iso metallinen kulho, kätevä esim sipseille. Nyt ostin pienemmän metallisen kulhon, tähän saa vaikka karkkeja tai mitä mieleen tuleekaan.
 

ikea, ikea vantaa, ikea suomi, kehys, photo, valokuva, valokuvakehys, ostokset, shopping, valkoinen, molemmin puolin,

Tämä valkoinen kehys maksoi vain noin euron. Olen aiemminkin ostanut samaisen. Nyt hain niitä sukulaisille myös. Kehyksiin saa laitettua valokuvan molemmille puolille. Pystyy helposti vaihdella kumpaa puolta (kuvaa) haluaa pitää esillä milloinkin.

Tuleekos teidän käytyä Ikeassa usein shoppailemassa?


Translation: Photos of my visit to Ikea shopping a few weeks ago. I think that now there has come new wonderful spring products. SO I should go there soon again. :-D


No comments :

Post a Comment