29 October 2015

MUA - Make Up Academy ostokset

MUA - Make Up Academy Shopping


MuaP2140282, mua, makeup, meikit, cosmetic, kosmetiikka, ostokset, shopping, online, verkkokauppa, englanti, uk, britit, nettitilaus, kauneus, beauty, mua, make up academy,

Tilasin jokin aika sitten netistä aivan ihania meikkejä Brittiläiseltä Make Up Academylta (MUA).

MUA:n sivuilla lukee heidän tarjoavan asiakkailleen edullisia ja laadukkaita tuotteita. Upeiden meikkien ei välttämättä tarvitse maksaa maltaita. MUA:n meikit ovat hauskoja, värikkäitä ja
kekseliäitä. Sopivat jokaisen naisen meikkipussiin.

Tilasin MUA:n nettikaupasta neljä tuotetta: Huulipunan, korostuspuuterin, luomen pohjustusaineen ja meikin vahvistussuihkeen.

MUA:n kosmetiikkatuotteet ovat tosiaankin edullisia. Neljä tilaamani tuotetta maksoivat yhteensä n.15€. Tilauksen päälle toimituskuluja tuli n. 7€. Tilaamistani tuotteista vielä tarkemmin:

muapic1, MuaP2140282, mua, makeup, meikit, cosmetic, kosmetiikka, ostokset, shopping, online, verkkokauppa, englanti, uk, britit, nettitilaus, kauneus, beauty, mua, make up academy, lipstick, nude, beige, huulipuna, nudepuna, lipstick shade 14 bare, huulimeikki,
Huulipuna / Lipstick:  

Lipstick Shade 14 Bare - £1.00 \ 1.38€

Huulipunakotelo on todella tyylikäs. Hauska idea, että väriä on laitettu erikseen myös pieneen nappiin kotelon pohjaan, jonka saa pyöritettyä irti. Siitä voi väriä lisätä huulille vaikka sormin päivän mittaan. Nude väri on aivan loistava, juuri mitä olin etsinyt ja halunnut. Todella pigmenttinen. Kaikenlisäksi väri levittyy loistavasti ja pysyy paikallaan. Hinta vielä, ei todellakaan huimaa päätä. Uskomatonta että noin hyvän punan saa tuohon hintaan!

muapic2, MuaP2140282, mua, makeup, meikit, cosmetic, kosmetiikka, ostokset, shopping, online, verkkokauppa, englanti, uk, britit, nettitilaus, kauneus, beauty, mua, make up academy, korostus, highlighter, highlighting, korostaminen, undress your skin highlighting powder, pink shimmer, shimmer powder, hohtopuuteri, roosa, nude, rosa, pink,
Korostus / Highlighting:

Undress Your Skin Highlighting Powder - Pink Shimmer - £3.00 \ 4.15€

Hohtava korostuspuuteri tulee suloisessa vaaleassa kotelossa. Väri on ihanan puuterinen, hieman roosahtava. Sudittuasi kasvoille tätä kasvosi säteilevät. Puuterilla saa upeasti korostettua kasvojen korkeimpia kohtia. Itse laitan tätä usein poskipäihin. Tuotetta voi hyvin laittaa myös luomillekin tai kulmaluun alle tuomaan lisää hohtoa. 

muaP2140311, MuaP2140282, mua, makeup, meikit, cosmetic, kosmetiikka, ostokset, shopping, online, verkkokauppa, englanti, uk, britit, nettitilaus, kauneus, beauty, mua, make up academy, pro-base, luomen pohjustus, eye primer, pro-base eye primer, meikin vahvistus, vahvistussuihke, makeup fixing spray, pro-base makeup fixing mist,
Luomen pohjustus / Eye Primer:

Pro-Base Eye Primer - £2.50 \ 3.46€

Luomen pohjustusaine levitetään luomille ennen muuta meikkiä. Se tasoittaa silmäluomien ihoa. Tekee pohjustusaineen päälle laitetusta luomiväristä elävämmän ja pitkäkestoisen. Estää ettei luomiväri haalistu nopeasti. 

Meikin vahvistussuihke / Makeup Fixing Spray:

Pro-Base Makeup Fixing Mist - £5.00 \ 6.92€

Meikin vahvistussuihke pitää meikin paikoillaan koko päivän. Antaa suojaa kuumuutta ja kosteutta vastaan, myös kylmissä ja tuulisissa olosuhteissa. Mitä tahansa tapahtuu - meikki pysyy paikoillaan. Pulloa ravistetaan, jonka jälkeen sprayta suihkutetaan valmiin meikin päälle vaakasuorasti hieman liikuttaen pulloa. Suoraa kosketusta silmiin tulee välttää, silmät voi laittaa kiinni. Tuote kosteuttaa ihoa. Meikin tulisi pysyä paikoillaan jopa 8 tuntia ennenkuin tarvitsee fixailla meikkiä uudelleen. 

muaP2140301, MuaP2140282, mua, makeup, meikit, cosmetic, kosmetiikka, ostokset, shopping, online, verkkokauppa, englanti, uk, britit, nettitilaus, kauneus, beauty, mua, make up academy, swats, test, testi, kokemuksia,

Käyttökokemuksia

Olen ehtinyt testailemaan tuotteita jo jonkin aikaa. Laadun olen todennut hyväksi. Värit ovat aivan ihania. Nudepunia ja korostuspuutereita minulta löytyy ennestäänkin. Mutta nämä MUA:n punat ja shimmerit ovat nousseet jo ihan lempituotteikseni. Käytän niitä lähes päivittäin. Pitäisikin tilata lisää jossain vaiheessa, ellei sitten eksy itse Englantiin ;-)

Silmämeikin pohjustusvoidetta en ole aiemmin käyttänyt. Sen sijaan olen lukenut niistä paljon hyvää, koska pitävät silmämeikin hyvänä ja paremmin paikoillaan.. Joten päätin tilata MUA:lta kyseisen Primerin ja kokeilla itsekin. Muutaman testikerran jälkeen primer vaikuttaa pitävän silmämeikin siistinä pitempään kuin olen tottunut. Sitä voi käyttää luomelle myös pelkiltään ettei laita luomiväriä ollenkaan. Näin saa silmäluomien ihon ja värin siistimmäksi - mahdolliset punoitukset ja verisuonet piiloon.

Kokeilin ensimmäistä kertaa myös meikin vahvistussuihketta tilauksen saavuttua. Nyt olenkin useimpina aamuina muistanut suihkauttaa sitä kasvoille kun olen saanut meikin muuten valmiiksi. Voi olla kyseisen tuotteen ansiota että meikki on tuntunut paremmin kiinnittyvän kasvoihin ja pysyvän siistimpämä päivän menoissa. Iho myös tuntuu paremmin kosteutetulta ja meikki ei mene sotkuiseksi päivän aikana.

muaP2140309, MuaP2140282, mua, makeup, meikit, cosmetic, kosmetiikka, ostokset, shopping, online, verkkokauppa, englanti, uk, britit, nettitilaus, kauneus, beauty, mua, make up academy,

MUA toimittaa tuotteita kansainvälisesti. Tilaaminen on helppoa heidän nettisivuiltaan. Pitäisikin tosiaan lähiaikoina tehdä uutta tilausta. Etenkin nyt kun MUA:n tuotteet ovat tulleet tutuiksi ja niiden laatu on todettu hyväksi. Seuraavaksi haluaisin tilata lisää huulipunia, ehkä jonkin luomiväripaletin ja kenties meikinpohjustustuotteitakin.

Lisätietoa

Kotisivut: MUA

Facebook- sivut: MUA


Pakko muuten vielä vinkata - täältä löytyy MUA:n ohje miten luot täydellisen meikkipohjan.


Onko teille Make Up Academyn tuotteet tuttuja? Mistä olette niitä ostaneet? Entä oletteko käyttäneet eye primeria tai fixing mistiä meikissä? 


Translation: Some time ago I ordered wonderful makeups from online store of a British Make Up Academy (MUA). MUA's website says they offer low cost and high quality products for their customers. MUA's make-up are fun, colorful and imaginative, to suit every woman's makeup bag.
I ordered four products: lipstick, highlighting powder, eye primer and makeup fixing spray.
I've had time to test the products for some time. The quality is good on all products. Should make a new order in the near future, if I dont go to Englang myself instead. Are Make Up Academy products familiar to you?


No comments :

Post a Comment