4 February 2016

Turkish delight - Makeaa huulille sekä suuhun!


Paras huulikiilto koskaan: NARS- Turkish Delight! ♡

nars turkish delight3

Turkish Delight'han tarkoittaa suomennettuna turkkilaista nautintoa, marmeladia. Nimi sopii kuvaamaan tätä NARS'n huulikiiltoa. Huulikiiltoa laittamalla saa samettisen pehmeät huulet. Kiillon intensiteettiä voi itse säädellä sillä monta sipaisua huulikiiltoa laittaa.

Tilasin viime vuoden marraskuussa NARS'n Turkish Delight- huulikiillon hqhair.comista. (25.95€) Postissa meni vajaat pari viikkoa. Joten sain sen itselleni joulukuun alkupuolella. Kun hain huulikiillon postista ja avasin paketin. Katsoin taas huulikiillon hauskaa nimeä, ja muistin että minullahan on näitä turkish delighteja vielä kirjaimellisesti jäljellä. Nimittäin tuliaismakeisia lokakuiselta Istanbulin matkalta. Ostin sieltä basaarista rasian näitä aitoja makeisia. Turkissa tunnetaan paremmin nimellä lokum. Pehmeää, tahmeaa, sokerista.. Maistuu ihan ruusevedeltä. Pieniä kuutioita kauttaaltaan tomusokerin peitossa. Nars'n huulikiilto näyttää ja ehkä maistuukin ihan turkkilaisilta marmeladeilta ;-)

nars turkish delight1

turkish delight istanbul1

Nars's Turkish Delight'sta tekee mielenkiintoisen se, että yhdysvaltalainen tosi-tv-tähti ja seurapiirihenkilö Kim Kardashian on tehnyt sen tunnetuksi. Kim itse käyttää sitä huulillaan ja tällä on varmasti osuutta huulikiillon suosioon. Sen sanotaan olevan Kimin suosikki huulikiilto.

Kim Kardashian on tunnettu pehmeistä, vaaleanpunaisista kiiltävistä huulistaan. Sen kaiken tekee NARS ja Turkish Delight!

turkishdelightkim1,nars, cosmetic, beauty, makeup, meikki, meikit, kosmetiikka, kauneus, ostokset, shopping, hqhair, NARS; nars, huulikiilto, lip gloss, kultti huulikiilto, suosituin, paras, best, turkish delight, kim kardashian, favorite, suosikki, make-up, turks, marmelade, lokum, nars style, ostaa, mistä, tilata, vaaleanpunainen, nude, huulipuna, huulikiilto, kiilto, ei tahmea, kaunis, kestävä, makeinen, marmeladi, nautinto, turkkilainen nautinto, famous, suosittu, huulille, suuhun, both mouth and on the lips, mouth, lips,

Jos haluat huulet kuin Kimillä tai vain kauniin nuden/ vaaleanpunaisen sävyn. Kannattaa valita NARS ja Turkish Delight. Pakkaus on tyylikäs NARS'n tyyliin. Tuote ei ole tahmeaa huulilla. Ja huulikiilto pysyy pitkään. Vielä pitäisi hankkia huulikiillon alle Kiminkin suosima huultenrajauskynä - M.A.C StripDown, tai joku vastaava. Kimin käyttämä huulipuna kiillon alla on M.A.C Angel. Välttämättä ei tarvitse huulikiillon alle lisätä mitään. Mutta täytyy jossain vaiheessa kokeilla miltä Turkish Delight näyttää, jos sen alle laittaa huultenrajauskynää ja/tai huulipunaa.

nars turkish delight2

Turkish Delight on tähän mennessä kokeilemistani huulikiilloista ehdottomasti paras. Tämä kulttimaineen saanut huulikiilto näyttää superkauniilta huulilla. Suuri plussa siitä ettei se tahmaa. Helppo oli valita ja ostaa heti paras- koska Kim'kin sitä suosittelee. Tämä huulikiilto on tullut meikkikokoelmiini varmasti jäädäkseen. Kun tuote loppuu, tilaan varmasti lisää jo ajoissa. Oletteko kokeilleet NARS'n huulikiiltoja? Löytyykö teiltä Turkish Delight'a?

nars turkish delight4

//  Turkish Delight - Both on the lips and in the mouth!

Turkish Delight means marmelade in translated. Name is suitable to describe this NARS lip gloss. NARS lip gloss looks and tastes like maybe the Turks marmalades ;-) I ordered in November last year Turkish Delight- Lip Gloss from hqhair.com

American reality TV star Kim Kardashian has made Turkish Delight famous. Kim actually use it to her lips. It is said to be Kim's favorite lip gloss. 

The packaging is elegant like NARS style. The product is not sticky on the lips. And lip gloss will remain for a long time. In addition, it received cult status lip gloss looks super beautiful on the lips. 

The best lip gloss ever: NARS- Turkish Delight! ♡ Have you tried NARS'n lip gloss? Turkish Delight?


No comments :

Post a Comment