11 December 2015

Joulujäätelö - Sandwich Piparkakku


piparkakkujäätelöPB202244

Onko Ingmanin joulujäätelö - Sandwich Piparkakku teille entuudestaan tuttu? Jos ei ole, kannattaa marssia kaupan jäätelötiskille ja ostaa samoin tein useampi kappale pakastimeen.

Piparkakkujäätelö on puffet- jäätelön tyylinen. Yhtä hyvääkin!  Täytteenä on piparkakkukeksien lisäksi vaniljajäätelöä. Sen enempää tai vähempää ei tarvita.  Jouluinen, makea ja raikas maku. Paha vaan että näihin meinaa jäädä koukkuun eikä meinaa yksi riittää :-D

piparkakkujäätelöPB222676

Piparkakku Sandwichejä on ollut jo useampana vuotena, miten en ole tajunnut aiemmin(Ehkä hyvä niin:D). Tänä talvena vihdoin bongasin nämä joulujäätelöt mainoksen uhrina. Piti oikein etsiä useammasta kaupasta kun ei heti löytynyt.

Piparkakkujäätelöä voisi muuten hyvin tehdä itsekin. Ei tarvita muuta kuin vaniljajäätelöä ja piparkkakkuja. Ensin kulhoon vaniljajäätelöä. Sitten murskaat piparkakut esim veitsellä leikkuulaudalla. Ja lisäät piparkakkukeksinmurut jäätelön päälle. Sekoita ja nauti :-) Jos haluat hifistellä valmistat itse vaniljajäätelönkin, jäätelökoneessa tai muuten.

piparkakkujäätelöPB222678

piparkakkujäätelöPB222690

// Christmas Ice Cream - Sandwich Gingerbread

Is Ingman Christmas ice-cream - Sandwich Gingerbread familiar to you?  These can be found in store from frozen pool. Christmas ice-cream is filled with gingerbread cookies and vanilla ice cream. So good. 


No comments :

Post a Comment