31 March 2015

Kayla Itsines BBG vko 2


TREENIT VKO 2


Treenit tuli tehtyä kaikki ohjelman mukaan tällä toisella viikolla. Yhteensä kuutena eri päivänä treenit ja yhtenä lepopäivä. Aerobisesta eli kävelystä tykkään kovasti. Etenkin nyt kun luonto heräämässä ja kevät tulossa. On valoisaa ja saa hengittää raikasta ilmaa. Kävely on kyllä kunnon terapiaa muutenkin, yksin omine ajatuksineen ilman mitään häiriötekijöitä.

Lihasharjoitteet suoritin siäsällä kaikki kolmena päivänä. Rankkoja ovat edelleen. Mutta yllätyksekseni olen huomannut edistymistä etenkin burbeessa. Jaksaa entistä paremmin. Tämän hetken inhokki on sen sijaan commandos liike. Aivan kauhea, jo ajatuskin puistattaa heh. Silti tuli liikkeet kaikki väännettyä. Viikon vikassa treenissä tuli jo oksennuksenkin maku suuhun. Ja sydän pamppaili hulluna. Joten pidin ylimääräisiä ja pidempiä taukoja treenin lomassa. Omaa kehoaan kannattaan kuunnella, ja mennä sen mukaan. Sanoivat ohjeet paperilla sitten mitä tahansa.

Kaiken kaikkiaan treenit kulkee. Niille löytyi hyvin tosi kiireisellä työviikollakin aikaa, joka minulla sattui olemaan. Nimittäin kolme pitkää työpäivää ja kaksi normia. Kakkosviikolla treeneihin tuli mukaan hyppynaru. Tuli ihan lapsuus mieleen. Yllättävän rankkaa on se narulla hyppiminenkin, ainakin näin aikuisena. Muuten treenit mentiin pääosin oman kehon painolla. Joissain liikkeissä oli penkkiä tai käsipainoja mukana. En olisi aiemmin uskonut, että oman kehon painolla tehtävät treenit ja liikkeet voivat olla näin rankkoja. Ne todellakin ovat ja liikkeet tuntuvat.

kayla itsines, ohjelma, program, food program, ruokaohjelma, treeni ohjelma, training plan,help, workouts, quide, exercise, urheilu, treenit, bbg, bikini body, bikini body guide,
kayla itsines, ohjelma, program, food program, ruokaohjelma, treeni ohjelma, training plan,help, workouts, quide, exercise, urheilu, treenit, bbg, bikini body, bikini body guide,

Viikon 2. treenit HeiaHeiassa:
kayla itsines, ohjelma, program, food program, ruokaohjelma, treeni ohjelma, training plan,help, workouts, quide, exercise, urheilu, treenit, bbg, heia heia, bikini body, bikini body guide,

- Maanantai: Legs & Cardio 35min
- Tiistai: LISS 40min
- Keskiviikko: Rest
- Torstai: LISS 48min
- Perjantai: Arms & Abs 40min
- Lauantai: LISS 42min
- Sunnuntai: Full Body 50min


RUOAT VKO 2


Treenien jälkeen palautuminen niin lepo kuin syöminenkin on ensiarvoisen tärkeää. Treenien jälkeen syön yleensä päivällisen. Ja ennen nukkumaanmenoa vielä välipalan. Ruokaohjeita olen pääosin noudattanut. Tapani mukaan valmistin pääruoat edellisenä viikonloppuna valmiiksi. Joten ei jäänyt pääruokia välistä. Ehkä parit välipalat sen sijaan saattoi jäädä. Etenkin illan vika välipala. Kun olin myöhään töistä kotona, treenasin ja söin illallisen. Niin heti ruoan jälkeen pian alkoi jo nukuttaa. Eikä jaksanut pysyä hereillä vikaan ruokaan asti aina.

Päätin myös etten ole tämän Kayla- ohjelmani aikana liian ankara itselleni. Tarkoitan, että voin joskus syödä jotain ns. kiellettyäkin kuten makeaa tai ei ohjelman mukaisia ruokia. Kuten oli toissaviikonloppuna kun oli Streat Helsinki Eats- tapahtuma tai ostin viime perjantaina kaupasta tarjouksessa olevaa Ben & Jerry's jäätelöä. Olen sitä mieltä että totaalikieltäytyminen jostain, saa sinut vain haluamaan pahemmin sitä kiellettyä etkä voi ajatella muuta. Kun lopulta saat sitä kiellettyä et pysty lopettamaan. Ja kaikki työ oli hukkaan. Eli sopivin annoksin silloin tällöin.

Pakko sanoa, että ohjelman ruokaohjeet ovat ainakin tähän mennessä olleet loistavia. Todella vaihtelevia. Ja kiva saada ja nauttia ruokia uusilla resepteillä. Joitain ainesosia olen vaihdellut riippuen mitä kaupasta tai omasta kaapista saatavilla. Sekä omien makumieltymysten mukaan myös. On ainakin tosi monipuolinen ruokaohjelma, mitä voi tosiaan soveltaa myös itse.

healthy eating, terve ruoka, lifestyle, plan, food program, ruokaohjelma, kayla itsines, bbg, bikini body quide, help, food quide, terveellinen ruoka, dieetti,
aamupala, breakfast, kayla itsines, program, help, food program, smoothie, viher juoma, vihersmoothie, green smoothie,
lounas, luch, wpar, kayla itsines, help, eating plan, healhty lifestyle, ruoka ohjelma,
päivällinen, dinner, kasvikset, vegetables, kayla itsines, eating plan, help, food program
snack, välipala, ruokaohjelma, food program, banaani, banana, pähkinät, nuts, bbg, help, kyala itsines, eating plan,

- Aamupala: Vihersmoothie
- Lounas: Tonnikala kananmuna - wrappi
- Välipala: Maitokahvi (ei kuvaa)
- Päivällinen: Currykana, riisiä ja kasviksia
- Välipala: Banaani ja mantelit


Nyt täällä alussa jo viikko 3. Katsoin tuttuun tapaan sunnuntaina treenit läpi. Että tietää mitä tuleman pitää, hyvä tai huono sitten en tiedä :D Ruoat valmistin lauantaina jo valmiiksi noin neljälle päivälle. Eli pääruoat. Aamupalan ja välipalat ehtii tehdä sitten lähempänäkin hyvin.

Olisi kiva kuulla jos tätä lukee joku muu Kaylan ohjelmaa noudattava? Miten siellä mennyt?

Translation: Another week behind Kayla's training and the food program. The week went well. Both workout and foods. However, I tasted a little of goodies. But should not be too hard on yourself. I think it is not a good idea to ban something entirely themselves. 

No comments :

Post a Comment