22 March 2015

Uutta treeni- ja ruokaohjelmaa - Kayla Itsines


kayla itsines, bikini body, workout, australian, girl, amazing,
Kuvassa upea Kayla Itsines | Kuva: www.kaylaitsines.com.au

Blogeissa ja muutenkin niin Suomessa kuin ulkomailla on jo pitkään kuhistu Kaylan treeneistä. Tästä pääsee hänen nettisivuilleen. Ehdin pitkään harkita tilaisinko itse ja kyseisen ohjelman. Olen seuraillut Kaylaa jo jonkin aikaa instagramissa täällä. Sieltä saa kyllä inspiraatiota ja kun näkee kuvia muutoksista joita tytöt ympäri maailmaa ovat saaneet Kaylan ohjelmaa tekemällä. Lisäksi olen kaivannut vaihtelua niin treeneihini kuin syömisiinkin. Joten noin pari viikkoa sitten tilailin niin treeni- kuin ruokaohjelmankin itselleni.

Ohjelmat on nettikirjoja. Niitä voi lukea niin koneella kuin esimerkiksi puhelimellakin. Joitain ohjeita tulostelin ihan paperillekin, helppo siitä sitten seurata. Meinasin tulostaa ohjeet suurimmaksi osaksi. Mutta minkähänlaiseen kansioon ne oikein laittaisi? Tulee aika paksu nippu.

Silmäilin aluksi ohjeita läpi. Kunnes viikko sitten maanantaina päätin aloittaa tekemään Kaylaa. Ihan alkuun kannattaa ottaa kuvat itsestään peilin edessä. Viikkojen edetessä otetaan uudestaan kuvia. Ja on myöhemmin sitten toivottavasti nähtävissä tuloksia eli eroa alkukuviin :-) Painonkin laitoin ylös ohjelman alussa. Vaikka vaa'an lukemia ei niin tulisi tuijottaa. Muutoksen näkee muuten. Meinasin ottaa vielä mittanauhallakin sentit ylös tietyistä paikoista. Mielenkiintoista lopussa nähdä onko paljon senttejä lähtenyt kropasta.

KAYLAN OHJELMAT


kayla, kayla itsines, workout, food, program, helpo, bikini body, help, workouts, ebook,

- RUOKAOHJELMA - H.E.L.P Nutrition guide

- TREENIOHJELMA - Bikini body workouts guide

- RUOKA- SEKÄ TREENIOHJELMA yhdistelmä - Bikini body bundle

Ohjelmia pääsee tilaamaan täältä

Voi tilata erikseen pelkän treeniohjelman tai ruokaohjelman. Tai sitten treeni- sekä ruokaohjelma paketin: Bikini body bundle. Niin kuin minä tein, molemmat ohjeet samalla kertaa. Säästää rahaa. Ja ohjeet otin tietysti viikoille 1-12. Vielä jos kahdentoista viikon jälkeen tai joskus myöhemmin innostuu jatkamaan Kaylan ohjeilla, voi hankkia ohjeet viikoille 13-24.


RUOAT


Edellisenä sunnuntai-iltana valmistin pääosin jo ruoat valmiiksi seuraavaa viikkoa varten. Kaiken minkä pystyi tekemään, ettei mene kaapissa huonoksi. Lauantaina olin sitä ennen jo käynyt kaupassa tarkan kauppalistan kanssa mitä ostan ohjeiden mukaan. Eipä muuten tarvinnut käydä sitten kesken koko viikkoa kaupassa mitään ostamassa lisää. Kunnes nyt viikonloppuna kävin ruokaostoksilla, ja tänään sunnuntaina tein ruoat ensi viikkoa varten. Kyllä siinä keittiössä häärätessä jokunen tunti aina menee. Niin kokkausta kuin siivoustakin. Ei ole minun lempi puuhaa todellakaan, mutta helpottaa sitten työviikkoa kun suurimmaksi osaksi kaikki on jo tehty. Ja voi keskittyä viikolla vaik treenailuun ja muuhun.

TREENIT


Katsoin ensin läpi miltä ensimmäisen viikon treeniohjelma näyttää. Esimerkiksi millaisia liikkeeitä tehdään, ovatko ne tuttuja vai onko seassa paljon uusia. Joissain liikkeissä käytetään erilaisia välineitä apuna, joten katsoin onko minulla kaikki tarvittava valmiiksi. Jos ei kaikkea löydy niin voi itse hyvin keksiä soveltaa eri välineitä. Kaikkea minulta ei löytynyt, esim. vosupalloa, tilalla käytän sitten esim. kahvakuulaa. Välineet, joita pääosin tarvitsee on jumppamatto, käsipainot (voi olla eri painoisia), kahvakuula, jonkinlainen penkki mille voi nousta. Hmm, siinä taisi olla kaikki millä ainakin ensimmäisestä viikosta selvisin. Lisäksi tietty pyyhe ja juomapullo. Niin ja tietty kello josta katsoo aikaa. Käytin välillä seinäkelloa, välillä puhelinta. Sekä itse ohjeet. Minulla ne oli tulostettuna paperilla.

Teen treenit täysin treeniohjeen mukaan. Kirjasin ne itselleni myös kalenteriin ylös minä päivänä teen/ tein mitäkin. Käytän myös HeiaHeia- sovellusta. Se on kätevä tapa seurata omia treenejään ja pitää niistä myös kirjaa. Olen käyttänyt sitä jo vuosia.

KOKEILE ALUKSI ILMAISTA VIIKON OHJELMAA


kayla, kayla itsines, workout, food, program, helpo, bikini body, help, workouts,quide, guide,  ebook, free workout, one week,

Pääset tilaamaan sen täältä.

Jos mietit pitäisikö sinun hankkia Kaylan ohjelma(-t), niin kannattaa ensin kokeilla Kaylan ilmaista seitsemän päivän treeniohjelmaa. Näin tein myös itse ensin. Kokeilin muutaman viikon tuota ilmaista ohjelmaa. Siinä saa tuntumaa ja näkee minkä tyylinen ohjelma on kyseessä ja onko se sinulle mieleinen.

VINKKI - alennuskoodi ohjelman ostoon


Loppuun vinkkinä vielä. Jos päätät ostaa Kaylan ohjelman, kannattaa katsoa netistä jos löytyisi alennuskoodeja ohjelmien ostoon. Esimerkiksi hakusanoilla discount code tai coupon code. Ennenkuin tilasin itselleni ohjelman, kokeilin googlella hakea tarjouskoodia ohjelman ostoon. Jolloin löysinkin koodin, jolla sain noin 10% alennuksen ohjelmaa ostaessa. Aina kannattaa siis kokeilla jos juuri sillä hetkellä löytyisi :-)


kayla, kayla itsines, stop wishing, start doing, quote, quotes, kayla, fitness, fitspiration, sports, fitlife, body, dream body,


12 viikkoa jos saisin ohjelmaa noudatettua. Niin pitäisi saada justiin parahiksi ennen kesää se haluttu bikinikroppa. Katsotaan kuinka käy. Koitan ohjelmaa noudattaa niin paljon kuin mahdollista. Toki tulossa juhlia sun muuta, joten ei ihan täydellisesti pysty koko ajan noudattamaan ainakaan ruokien osalta. Mutta otettava lopussa kuvat, sitten näkee tuliko mitään muutosta alkuun verrattuna. Postailen kyllä varmaankin tässä matkan varrella vielä kokemuksia ohjelmasta ja ehkä edistymisestäkin ;-)

Mites onko teillä kokemuksia Kaylan ohjelmista??


Translation: I started a week ago Kayla Itsines program. I follow her workout- and food program. I'm excited. Searching that bikini body for the summer. I reported the experiences along the way. And, hopefully, at the end of the good results. :-D What kind of experience do you have of Kayla trainings?


1 comment :

  1. Hei! Miten sujui 12 vkoa, paljonko tippui paino, entä vaatekoko? Miten jaksoit? Entä 12vkon jälkeen? Suosittelisitko?

    ReplyDelete