28 December 2014

Favorite perfumes

Lempihajuveteni


Vuosien saatossa on tullut testattua ja käytettyä jos jonkinmoista hajuvettä. Niitä onkin kerääntynyt sievoinen määrä kylppärin kaappeihin. Olin aikaisemmin aikamoinen hajuvesi-hamstraaja. No mikäs siinä, tuoksut ovat ihania. Etenkin hyvät semmoiset. Skaala on aika laaja omistamissani hajuvesissä, on kevyempää ja vahvempaa. Joka tarkoitukseen siis omansa. Tykkäänkin vaihdella niitä tilanteiden, vuodenajan, päivänajan, tilaisuuden, mielenalan ym. mukaan. 

Hajuvesi valikoimani ehdottomat lempparit ovat tässä: 

hajuvesi, perfume, parfum, tuoksut, hajuvedet, muoti, fashion, juicy, vivalajuicy, juicycouture
Paras ja seksikkäin hajuvesi tilanteeseen kuin tilanteeseen: 
Juicy Couture - Viva La Juicy  Eau de parfum spray

Kuvaus: Herkullinen tuoksu kuplivilla hedelmillä & kukilla. Makea, raikas, houkutteleva ja aistillinen. Alkutuoksussa metsämarjat, mandariini. Sydäntuoksussa kuusama, gardenia, jasmiini. Pohjatuoksussa meripihka, karamelli, vanilja, santelipuu, konvehti. Täydellinen leikkisille tytöille.

hajuvesi, hajuvedet, perfumes, perfume, missdiorcherie, dior, missdior, dioecherie, diorperfum, parfum, tuoksu, hajuvesi,

Kevyt, ajaton, kukkaisen kupliva, pumpulimainen tuoksu. Huumaa sinut joka kerta! Oi, Dior!
Miss Dior Cherie - Blooming Bouquet  Eau de toilette spray 


Kuvaus:  Kukkainen chypre-tuoksu nuorille naisille. Raikas, hento, elegantti, naisellinen ja houkutteleva. Päätuoksuina mandariinin esanssit. Sydäntuoksuna piooni. Pohjatuoksuna valkomyski. Sopii kaikkiin tilaisuuksiin.

Näitä kahta hajuvettä tulee käytettyä eniten. Mutta löytyy monia muitakin ahh niin ihania tuoksuja kylppäristäni. No niinkuin sanoin niitä on hyvä olla useampia, ei kyllästy yhteen tai kahteen. Lisäksi hajuvedet tulevat usein erittäin kauniissa pulloissa. Menevät siis sisustuselementtinäkin! Itseasiassa nämä lempihajuveteni löytyvätkin tarjottimelta olohuoneeni pöydältä. Siitä on helppo suihkauttaa tuoksua ennenkuin lähtee ulos, ja kelpaa niitä ihailla siinä pöydällä muiden kauniiden juttujen seassa. Hajuveden voisi lukea yhdeksi päivittäiseksi asusteekseni. Näitä asusteita tuoksujen muodossa riittää niin myymälöissä, nettikaupoissa, laivoilla ym. Kauppojen hajuvesiosastoilla on ihana kierrellä katselemassa ja tuoksuttelemassa erilaisia tuoksuja. Näin voi löytää vaikka uuden lempparihajuveden. 

Mitkäs on teidän lempituoksuja? Löytyykö näistä jompaa kumpaa kaapistanne? 

Translation: Dior and Juicy Couture. My two favorite perfume. 


No comments :

Post a Comment