24 April 2017

Herkullisia löytöjä ruokakaupasta


Kaupassa tulee käytyä yleensä aina hakemassa samoja tuttuja juttuja, samoilta hyllyiltä. Mutta kun välillä ehtii katselemaan ympärilleen hieman, voi bongata mielenkiintoisia uusia tuotelöytöjä. Muutama päivä sitten kauppareissulla iskin silmäni kahteen uutuustuotteeseen: Salmiakki proteiinirahkaan ja Pätkis jäätelöpuikkoon.

Pätkis minttusuklaa on yksi lempisuklaamaku, jäätelö taas yksi lempiherkuista. Joten ehkä paras yhdistelmä koskaan on raikas Pätkiksen ja jäätelön yhdistelmä. Proteiinirahkat on olleet hitti jo hyvän aikaa, niitä löytyy täältäkin lähes aina jääkaapista. Salmiakkia/ lakritsia niin ikään pitää aina olla, vähintään purkan tai pastillien muodossa. Joskus jopa jogurtissa tai sipseissä. Ihan kauhea yllätys ei ollutkaan, että nyt on saatu yhtä Suomen herkkua - salmiakkia, jo rahkankin sekaan. Bongailetteko kaupassa usein uutuustuotteita? Jotkut uutuustuote kokeilut saattavat jäädä yhteen kertaan, mutta joskus voi löytyä uusi suosikkituote tai ainakin uusi makuelämys :-)

SalmiakkiRahkaPätkisJäätelöpuikkoP4114694.jpg, fazer, pätkis, jäätelö, jäätelöpuikko, ice cream, valio, lumo rahka, salmiakki rahka, proteiinirahka salmiakki, kauppa, löytöjä, grocery store bargains, food, food tips, ruoka, ruoka löydöt, ruokavinkit,

Delicious bargains in the grocery store: Salted liquorice protein quark and "Pätkis" ice cream stick. Do you often buy new products from store? If so.. You can find new favorite products :-)


No comments :

Post a Comment