1 June 2015

Blogilista lopettaa.. Näin voit seurata blogiani jatkossa


alaannnblog1, blogi, bloggaus, bloggaaminen, follow, seurata, seuraaminen, blogging, blogger, iphone, phone, netti, puhelin, bloglovin, facebook, lehti, seurata blogia, blogilista lopettaa, blogipolku aloittaa, blogipolku,

Tänään 1.6. Blogilista lopettaa toimintansa, niin kuin varmaan tiesittekin. Jatkossa blogiani voi seurailla muiden palveluiden kautta. Niin vanhojen tuttujen kuin vastikään tulleiden uudempien.

Blogger

♥ Blogger - A'la Annn

Blogger on kätevä ja helppo väylä blogien seuraamiseen. Etenkin jos kirjoittaa itsekin blogia bloggerin kautta. 

Bloglovin

♥ Bloglovin - A'la Annn


bloglovin, ala annn, follow, seuraa, seurata, blogi, bloggaaja, bloggaus, bloggaaminen, bloglovin ala annn, post, postaus, lukea,

Itse suosin etenkin Bloglovinia. Melkein päivittäin pitää käydä katsomassa. Bloglovinin kautta on mielestäni helpoin nähdä seurattavien blogien postaukset ja mennä niitä lukemaan. Kaikki suosikki blogit löytyvät samasta paikasta.

Instagram

 Instagram - Ala.Annn


instagram, ala annn, follow, seurata, blogi, blog, bloggaus, bloggaaminen, seuraaminen, lista, alaannnblog, blogger,

Seuraan Instagramia lähes päivittäin. Katson mitä muut bloggaajat ja tutut siellä jakavat. Instan kautta ihmiset päivittelevät menojaan lähes reaaliaikaisesti. Loistava inspiraatiokuvien lähde.

Facebook

 Facebook - A'la Annn


facebbok, blogi, follow, seurata, tykätä, like, blogger, blog, blogging, bloggaaminen, kuva, teksti, seurata blogia, facebook,

Seuraan muutamien blogien Facebook-sivuja. Osa bloggareista päivittää tai muistuttaa facebook-sivuillaan uusista postauksista. Blogin facebook- sivuilla voi postata ihan vain muutenkin, jakaa kuulumisia tai kuvia. Jotain extraa, mikä ei välttämättä koskaan päädy itse blogiin.


alaannnblog2JPG,alaannnblog1, blogi, bloggaus, bloggaaminen, follow, seurata, seuraaminen, blogging, blogger, iphone, phone, netti, puhelin, bloglovin, facebook, lehti, seurata blogia, blogilista lopettaa, blogipolku aloittaa, blogipolku,

.. Blogipolku aloittaa


Luin jokin aika sitten uudehkosta blogiportaalista, nimeltä Blogipolku. Onko se teille vielä tuttu?Vinkkaampa sivustosta teillekin, Blogipolun löydät täältä. Kannattaa käydä vilkaisemassa. Sieltä voi löytää monia uusia ja mielenkiintoisia blogeja seurattavaksi.

Pienen tutustumisen jälkeen Blogipolku vaikuttaa varsin miellyttävältä ja selkeältä. Se kokoaa Suomen blogit samaan paikkaan. Halukkaat voivat lisätä sivustolle oman bloginsa.

Löydä sivulla voi etsiä mielenkiintoisia postauksia ja uusia blogeja erilaisin hakusanoin kategorioiden ja tagien avulla.

Kilpailut sivulla voi kertoa oman blogin käynnissä olevasta arvonnasta. Näin voi houkutella lisää uusia kävijöitä ja lukijoita blogiin. Onhan tämä lukijoillekin kiva sivu, kun kaikki arvonnat koottuna samalle sivulle, sieltä on helppo etsiä itseään miellyttävät kilpailut joihin haluaa osallistua.

Haasteet sivulla voi käydä kertomassa omassa blogissa olevasta haasteesta. Ja mikä parasta haastaa muita bloggaajia.

♥  Blogipolku - A'la Annn


bp, blogipolku, blogi, blog, bloggaus, bloggaaminen, blogging, seurata, katsoa, follow, uusi portaati, blogit, blogi lista lopettaa, blogipolku aloittaa, seurta blogia,


Blogipolkuun on tulossa jatkossa vielä myös keskustelukanava. Vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta ja toimivalta portaalilta. Sen avainsana taitaa olla vuorovaikutus muiden bloggaajien sekä lukijoiden kanssa. Mikäs sen parempaa.

Blogivirta


Vielä vinkkaus yhdestä blogi selaimesta - Blogivirta. Blogivirran löydät täältä. Bloginsa voi halutessaan ilmoittaa kyseiseen palveluun. Blogivirran sisältö haetaan rss- syötteitä tarjoavilta blogisteilta. Blogistit ovat ilmoittaneet rss-syötteensä palveluun.


alaannblog3,alaannnblog1, blogi, bloggaus, bloggaaminen, follow, seurata, seuraaminen, blogging, blogger, iphone, phone, netti, puhelin, bloglovin, facebook, lehti, seurata blogia, blogilista lopettaa, blogipolku aloittaa, blogipolku,


Eiköhän näillä kanavilla pärjätä blogimaailmassa. Nykyään on vielä lisäksi suosittu tai ainakin suosiotaan kasvattava Snapchat. En ole (vielä) sinne liittynyt, ainakaan saanut aikaiseksi. Ja miten sitä aika riittäisi näihin kaikkiin? Koko ajan saisi olla päivittämässä jossain ohjelmassa :-D Onko teistä kukaan Snapchatissa? Miltä se vaikuttaa? Snapchatissa tosiaan jaetaan kuvia tai videoita, niin sanottuja "snäppejä". Siellä voi itse määrittää kauan snapit näkyvät ja kenelle.

Meinasin ihan unohtaa vielä yhden.. Pinterest. Blogilleni en ole sinne (vielä ainakaan) tiliä luonut. Ehkä joskus myöhemmin. Pinterestiin luodaan erilaisia kuvakokoelmia, jotka liittyvät usein johonkin teemaan. Sieltä saa riittämiin ideoita ja inspiraatiota.

Ja ei kahta ilman kolmatta, Twitter. Twitterissä lähetetään ja luetaan tekstipohjaisia twiittejä (max.140 merkkiä). Twitteriä kokeilin joskus vuosia sitten. Into lopahti sen jälkeen. Josko yrittäisi vielä uudelleen.. 

Ihanaa jos seuraatte blogiani jatkossa <3 Uusimmista postauksista vinkkailen usein Instagrammissa ja Facebookissa.

Mitä kautta tykkäätte seurailla blogeja?

Bloggaajat muuten, onko teillä erikseen omat henkilökohtaiset ja blogin instagram ym. - tilit? Vai käytättekö vain yhtä?


Translation: Blog list stops their activities today. You can follow my blog in the future on Bloglovin, Blogipolku, Instagram and Facebook. Thank you if you follow me and welcome!


No comments :

Post a Comment