6 December 2015

VS Fashion Show 2015 soon


Victoria's Secret Fashion Show 2015 oli New Yorkissa 10. marraskuuta. Muotinäytös näytetään tv:ssä jälkikäteen. Ensimmäisenä sen lähettää tv-kanava CBS Amerikassa, 8. joulukuuta.

Jos olisi halunnut paikan päälle show'ta katsomaan yhden lipun hinta olisi ollut päälle 16 000€! Hintaan sisältyi after-partyt. Muotishow oli odotetusti loppuunmyyty.

vs fashion show kendall jenner2
Kuva/pic: Okmagazine  

Suomessa näytöksen näkee vasta jälkikäteen tv:stä. Yritin etsiä olisiko netistä löytynyt jo tietoa milloin se näytetään täällä Suomessa. Mutta ei löytynyt mitään infoa vielä. Voi olla että se menee ensi vuoden puolelle. En löytänyt myöskään ilmaisia "live streameja" joista näytöksen voisi katsoa. Se on vain alkuun tyydyttävä kuviin ja juttuihin netissä (niitä ainakin riittää). Tosin todennäköisesti seuraavana päivänä (eli 10.12) siitä kun näytös on tullut ulos Amerikassa CBS:llä, Youtubeen ilmestyy videoita VS:n näytöksestä. Malttamattomimmat voivat sitä kautta saada esimakua näytöksestä.

Joka vuosi odottaa Victoria's Secretin näytöksen lähestyessä - ketä nähdään malleina ja musiikkiesiintyjinä, kuka on valittu esittelemään "fantasy bra't". Sekä tietenkin itse koko mahtavaa näytöstä, huikeine pukuineen ja enkelin siipineen.

Vuonna 2015 shown päättää ja ylenpalttiset 'Fantasy Brat' esittelee malli Lily Aldridge. Shown teemana on 'fireworks'. Joten Lilyn päällä nähdään yli kaksi miljoonaa maksavat Fireworks Fantasy Brat, jotka on koristeltu mm. timantein safiirein ja jalokivin. Loppu kokoelma on yleensä koottu fantasy bran teeman ympärille. Lavalla nähdään esiintymässä VS:n enkeleiden lisäksi Ellie GouldingSelena Gomez ja The Weeknd.

vsfashionshow kendall jenner
Kendall Jenner - VS Fashion Show 2015
Kuva/ pic: Youresopretty

Kendall Jenner lavalla Victoria's Secret Fashion Show'ssa


Tänä vuonna näytöksestä tekee erityisen kiinnostavan (minulle ja varmasti monille muillekin ympäri maailmaa) se että lavalla nähdään kävelemässä yhdysvaltalainen malli ja televisiopersoona Kendall Jenner. Olen aiemmin kertonut seuraavani tv:stä Kardashianit ohjelmaa. Joten pelkästään jo senkin takia on näytös katsottava. Sekä jos siellä näkyisi vielä muutakin Kardashian-Jenner klaania.

Kendall Jenner esiintyi VS:n näytöksessä ensimmäistä kertaa yhdessä ystävänsä ja toisen ensikertalaisen Gigi Hadidin kanssa.

kendall-jenner-gigi-hadid vs fashion show
Kuva/ pic: Techtimes

Edelleen harmittaa kun Victoria's Secret muotishow ei näy tv:stä heti täällä Suomessa. Miksei sitä voida näyttää koko maailmassa samaan aikaan. No se on vaan odotettava ja seurattava koska se ilmestyy tänne meidänkin näkyville. Vinkkailkaa jos joku sattuu tietämään tai bongaa infoa, teen samoin ;-)

Olen jo Victoria's Secretin instagram tililtä nähnyt kuvia näytöksestä. Hyvin näytti menneen Kendalilla ja muilla VS:n enkeleillä. Upeita kuvia ja pukuja! Tämän postauksen kaikki kuvat ovat muuten v. 2015 näytöksestä. Onneksi netistä on saanut jo esimakua tästä vuoden muotispektaakkelista :-) Tästä muuten pääset jo etukäteen vilkaisemaan parhaita lookkeja VS:n näytöksestä v.2015.

Vuosi odotettu.. ja pian se odotus palkitaan.. en malta odottaa! ♥ Kuka muu aikoo katsoa Victoria's Secret muotinäytöksen 2015?// Victoria's Secret Fashion Show 2015 was in New York on 10 November. The fashion show will be displayed on TV afterwards. The first was to send a TV channel CBS in America, on 8 December. In Finland, the show usually sees only later on TV. A day or the channel is not yet known. 

This year, the spectacle makes it particularly interesting that the stage can be seen walking along the American model and television personality Kendall Jenner. Click here and you'll be in advance take a look at the best looks from the 2015 Victoria's Secret Fashion Show. 

Year-awaited .. and soon the waiting will be rewarded .. I can not wait! Who else will look at Victoria's Secret fashion show 2015?


1 comment :

  1. Youtubesta löytyy video Victoria's Secret Fashion Showsta 2015:
    https://www.youtube.com/watchv=WadRRlQeI5g&feature=iv&src_vid=0zZ9J9iUf0Y&annotation_id=annotation_3116933933

    ReplyDelete