30 March 2016

Anastasia Berverly Hills - Contour Kit Light + Suitable Brushes


Yksi suosituimmista merkeistä meikkivarastossani on Anastasia Beverly Hills. Viimeksi kerroin täällä Anastasian uusimmasta ja parhaimmasta kulmatuotteestani - Brow Defineristä. Valikoimaani kasvatti helmikuussa myös Anastasia Beverly Hills'n Contour Kit. Valitsin väriksi suomalaiselle iholle hyvin sopivan vaaleimman sävyn light to medium. Paletti on myös saatavissa väreissä medium to tan ja tan to deep. Tilasin tuotteen Bangerhead- verkkokaupasta, joka on ruotsalainen kauneustuotteita myyvä verkkokauppa. Maksoin Contour Kitistä n. 50€. Normaalisti se maksaa n. 65€. Sain halvemmalla kun käytin löytämäni alennuskoodin. Paketti tuli kotiin alle viikossa, eli tosi nopeasti. Täältä löytyy Anastasin Contour Kit - laadukas ja monikäyttöinen väripaletti kasvojen moutoiluun meikin avulla. Se sisältää puuterimaiset värinapit varjostukseen ja korostukseen.

Olin jonkin aikaa pohtinut ostaisinko vai en tätä kovasti hehkutettua Anastasian tuotetta. Lueskeltuani lisää Contour Kitistä ja katsottuani videoita meikeistä missä sitä on käytetty, päätin sitten että tämä on kyllä yksi "must have" tuote tai ainakin "must try". Tässä esimerkiksi Uinon postausta ja videota Contour Kitistä - miten hän tekee sillä korostukset ja varjostukset. Contour Kit on myydyin Anastasian tuote. Tämä helppokäyttöinen väripaletti sisältää kolme korostus ja kolme varjostus puuteria, ne kaikki toimivat hyvin yhdessä. Paletin ylärivillä on korostuspuuterit (Vanilla, Banana, Sand) ja alarivillä on varjostuspuuterit (Java, Fawn, Havana).

Paletilla voi parantaa luonnollisia piirteitä. Sekä esimerkiksi vaikka luoda illuusion korkeammista poskipäistä, pienemmästä otsasta tai ohuemmasta nenästä. Jokainen voi itse säädellä miten paljon sävyä käyttää ja millaisen lopputuloksen haluaa. Vain mielikuvitus on rajana. Ruskeita varjostusvärejä voi käyttää hyvin myös luomivärinä, esim. pohja- tai häivytysvärinä. Korostusvärit sopivat niinikään myös luomille, sekä esim. peitevärin kiinnittämiseen. Ja hohtavin vaalea tuomaan hohtoa kasvojen korkeimpiin kohtiin, mm. kulmaluulle tai poskiluulle. Jotkut taitavat käyttää tummia värejä kulmakarvoillekin.

anastasiacontourkitP2218210,anastasiacontourkitP2218208, anastasia contour kit light medium, anastasia beverly hills, makeup, beauty, meikit, tuotteet, varjostus ja korostus, contour and highlight, puuteri, powder, magnet, napit, vanilla, banana, sand, java, fawn, havana, suitable brush, sopiva meikkisivellin, siveltimet, contour kit, kasvojen moutoilu, real techniques, setting brush, sigma f40, large angeled contour brush, bangerhead, shopping, online store, beauty shopping, sigma, meikkisiveltimet, mistä tilata, mitkä värit, kokemukset, highlight and contour, most used colours, best brushes, palette, paletti, contour paletti,

Paletti sisältää/ Palette includes:


Korostus/ Highlight:

Vanilla - Peachy nude. Vaalea persikkainen mattasävy.  Viimeistelypuuteri. Sopii mm. peitevärin kiinnittämiseen.
Banana - Lämmin nude. Keltainen mattapuuteri. Tuo valoa silmänympärysiholle.
Sand - Pehmeä beige. Persikkainen hohtava korostuspuuteri. Shimmerinen sävy sopii highlighteriksi esim. kulmaluulle ja poskipäille.

Varjostus/ Contour: 

Java - Pehmeä mokka. Punapohjainen keskiruskea. Varjostukseen tai aurinkopuuterina.
Fawn - Toffee nude. Kylmänviileä vaaleanruskea varjostuspuuteri. Loistava varjostussävy vaaleille ihotyypeille.
Havana - Coffee brown. Lämminruskea. Sopii käytettävän myös aurinkopuuterina tai luomivärinä.

anastasiacontourkitP2218208, anastasia contour kit light medium, anastasia beverly hills, makeup, beauty, meikit, tuotteet, varjostus ja korostus, contour and highlight, puuteri, powder, magnet, napit, vanilla, banana, sand, java, fawn, havana, suitable brush, sopiva meikkisivellin, siveltimet, contour kit, kasvojen moutoilu, real techniques, setting brush, sigma f40, large angeled contour brush, bangerhead, shopping, online store, beauty shopping, sigma, meikkisiveltimet, mistä tilata, mitkä värit, kokemukset, highlight and contour, most used colours, best brushes, palette, paletti, contour paletti,

Sopivat siveltimet Anastasian Contour Kitin käyttöön/ Suitable brushes for using Anastasia Contour Kit


Jotta paletin värit pääsevät oikeuksiinsa kasvoilla, täytyy olla sopivat ja mielellään tehtävään tarkoitetut meikkisiveltimet. Lopputulos voi olla muuten kaikkea muuta kuin kaunis ja mieleinen. Olenkin hankkinut omat siveltimensä niin meikin varjostusta kuin korostusta varten. 

Varjostukseen minulla on Sigman F40 sivellin - Large Angled Contour. Siinä on ihanan pehmeä pulleahko ja hieman viisto pää, jolla saa hyvin meikattua varjoja kasvoille. Eli ruskeaa sävyä otsalle, poskiluun alle, leuan alle, nenän sivuihin.. Eniten pidän kylmästä sävystä Fawn varjostusten teossa. Nenänpielten varjostuksessa muuten käytän toista pientä sivellintä, muihin kasvojen alueisiin juuri tätä Sigman Contour sivellintä.

Korostukseen käytän Real Techniques sarjan sivellintä Setting Brush. Se on paras sivellin meikin viimeistelyyn. Voi levittää puuteria kasvoille sekä kiinnittää silmien alle peitevärin, useimmiten käytän sävyä Vanilla. Sivellin soveltuu hyvin myös korostuvärin levittämiseen, jolloin käytän sävyä Sand. Setting brushilla laitan korostukset poskipäille, otsalle ja leukaan. Kulmaluulle ja silmien sisänurkkaan korostusvärin levitän sen sijaan kuitenkin aina jollain vielä pienemmällä siveltimellä. 

anastasiacontourkitP2207664 2

Anastasian Contour Kit paletti on sopivan kokoinen, menee mukana helposti matkustaessakin. Ja miten kätevää kun mukana kulkee kaikki tarvittavat meikkipuuterit. Puuterinapit kiinnittyvät palettiin jämäkästi magneetin avulla. Joten ei tarvitse pelätä niiden irtoamista ja tippumista lattialle jos palettia kallistelee. Kannessa ei ole peiliä. Sitä en itse kokenut tarpeelliseksikaan. Näitä Anastasian puuterinappeja voi ostaa myös erikseen. Esimerkiksi suoraan täältä Anastasia Beverly Hillsin omilta sivuilta. Tämä on hyvä tietää jatkossa, koska jos tykästyy palettiin ja jotkut värinapit kuluvat loppuun, niin ei tarvitse ostaa kokonaan uutta palettia. Ainoastaan tarvitsemansa ja haluamansa Contour Refill- napit! Teen näin varmasti eniten käytetyimpien sävyjeni osalta. 

Entäs mitkä ne ovat, nimittäin ne eniten käyttämäni paletin värit. Varjostukseen: Fawn. Paras meille suomalaisille vaaleaihoisille. Korostukseen: Vanilla. Kiinnitän aina peiteaineen sillä. Näitä kahta olen käyttänyt tähän mennessä ylivoimaisesti eniten. Kaikki paletin värit ovat kyllä loistavia ja pigmenttisiä. Pitäisi alkaa muitakin värejä käyttämään ahkerammin. Ainakin Banana- sävyä laittaa kirkastamaan silmänalusia ja Java- sävyä lisätä silmämeikkiin luomivakoon. Käytänkin Anastasian Contour Kitiä nykyään lähes päivittäin, aina silloin kun meikkaan. Arkimeikkiin sopii kevyemmät kasvojen muotoilut, illalla ja juhliin voi laittaa sävyjä sitten voimakkaammin. 

Oletko kokeillut Anastasian Contour Kitiä? Mistä paletin väreistä pidät eniten? Entäs millä siveltimillä levität tuotteet kasvoille?


// I ordered in February more Anastasia Beverly Hills makeup from Bangerhead online store. Here you can find Anastasia Contour Kit - high-quality and multi-purpose flour color palette. The palette includes three highlight and three contour powder. My most used colors are for contour: Fawn and for highlighting: Vanilla


When using a makeup palette, it's good to have a purpose suitable brushes. I have a shade brush: Sigma F40 - Large Angled Contour. I use highlight brush of Real Techniques - Setting Brush

Have you tried Anastasia Contour Kit? Is it your "must have" product? What brushes you use for the palete?


No comments :

Post a Comment