20 May 2015

Bobbi Brown meikkiostokset: Corrector ja Concealer

Tummat silmänaluset piiloon ja kirkkautta katseeseen


Kävin eräs ilta kaupungilla ja Stockan meikkiosastolla kiertelemässä. Tutustuin siellä Bobbi Brownin meikkeihin. BB:n osastolla oli ihana myyjä jolta kyselin vinkkejä tummiin silmänalusiin. Olin jo aiemmin lukenutkin heidän tuotteista netistä. Tämä myyjä sitten ehdotti että kokeillaan tuotteita ja katsotaan mitä tykkäään.

Päädyin ostamaan nämä kaksi tuotetta: Bobbi Brownin Correctorin ja Concealerin.1. Bobbi brown - Corrector (Light Bisque) 1.4g  27,50€


corrector bb

Corrector on peiteväri, joka tuo valoa tummille silmänalusille. Pelastaa väsyneet silmät. Corrector on paitsi väriä korjaava peitevoide, se myös hoitaa ja suojaa herkkää silmänympärysihoa. Juuri oikea sävy itselleen kannattaa valita yhdessä asiantuntevan meikkimyyjän kanssa. Minulle hän valitsi sävyn: Light Bisque. Roosaan taittava peiteväri, joka neutralisoi silmänalusten tummia sävyjä.

Tätä väriä korjaavaa peiteväriä käytetään silmänalusten peitevärin alla. Se on hyvä muistaa. Nimittäin jos laitat suoraan ihosi sävyistä peiteväriä, niin tumma silmänalusten väri hohtaa sieltä alta. Tämän korjaavan peitevärin idea on juuri se, että corrector neutralisoi tumman värin. Jotta voit levittää varsinaisen peitevärin siihen päälle.

Vaikka purkki on aika pieni, niin tuote on riittoisaa ja kestää myyjän mukaan pitkään. Voit levittää corrctoria sormella tai pienellä meikkisiveltimellä. Alle on hyvä laittaa kosteusvoidetta, joka on tarkoitettu silmänympärysiholle. Odota hetki aina ennen kuin levität seuraavaa tuotetta. Eli ensin kosteusvoide, sitten corrector ja seuraavaksi concealer sekä puuteri.


2. Bobbi Brown - Concealer Kit (Cool Sand) Puuteri (Pale Yellow) 1,7g  34,00€


concealer bb

Creamy Concealer Kit on peitevärisetti, jonka avulla saa tummat silmänaluset piiloon välittömästi. Sen lisäksi että peiteväri peittää tummat silmänaluset, se myös tuo valoa kasvoille. Voidemainen koostumus auttaa ihon kosteustasapainon ylläpidossa, iho näyttää sileältä. Myyjä valitsi minulle sävyn: Cool Sand. Tuo puuterin sävy on varmaan kaikissa sama, eli Pale Yellow.

Myyjä suositteli ostamaan tämän paketin, jossa tuli molemmat niin peiteväri kuin puuterikin. Puuterin tehtävä on kiinnittää peiteväri paikoilleen. Molemmat voi levittää silmänalusiholle meikkisiveltimillä. Peitevärin pystyy levittämään myös sormin.

Kätevää kun  ei tarvitse erikseen ostaa eri väristä puuteria. Nimittäin silmänympärysihon alueelle pitäisi laittaa kirkkaampaa puuteria kuin muualle kasvojen iholle. Näin saa silmät loistamaan ja katseeseen lisää valoa. Jos käyttää samansävyistä puuteria kuin muuallekin kasvoille, on melkein nämä peiteaineet yhtä tyhjän kanssa.. No ei ihan sentään, mutta tajuatte varmaan idean.


Kun oltiin Stockammannilla myyjän kanssa kokeiltu näitä minulle, olin ehostuksen jälkeen ihan myyty samantien. Kun katsoin peiliin en voinut lakata hymyilemästä. Kasvot eivät ole minulla varmaan ikinä näyttäneet (ainakaan vuosiin) yhtä kirkkailta ja sädehtiviltä. Muutos oli tosi radikaali kasvojen ilmeessä. Koko yleisilme kirkastui, kun sai valoa silmiin. En näyttänyt enää väsyneeltä ja nuutuneelta tummine silmänalusineni.

Hintaahan näille kahdelle kertyy yhteensä jonkin verran. Mutta kun ajattelee kuinka kauan nämä kestävät, niin ovat kyllä hintansa arvoiset. Riittoisia ja laadukkaita. Sekä se lopputulos minkä näillä corrector ja concealer tuotteilla saa on vertaansa vailla.  Joten ei tarvinnut kauaa miettiä ostanko vai en, suoraa päätä kassalle. Harmi kun ei heti Stockalla tullut otettua kuvia ennen ja jälkeen. Voisin joku päivä tässä vaikka ottaa kuvat jos saisin aikaiseksi. Näkisitte minkälaisen muutoksen niillä saa aikaan. Uskoisin ettei vielä ole keksitty miten saisi tummat silmänaluset pysyvästi piiloon? Joten tässä oivat meikkituotteet siihen asti, kunnes joku keksii muun keinon.. ;-)  

Oletteko kokeilleet peiteväriaineita? Millaisia kokemuksia on?


Translation: I bought from Stockmann makeup department Bobbi Brown concealer materials. Products will help you get the light to the face, covering dark circles. Just great products, these Corrector and Concealer Kit.

No comments :

Post a Comment