18 July 2015

L´oreal silmänympärysvoide- tummat silmänympärykset piiloon

L´oreal Eye Cream - Hide dark circles under the eyes


Ostin jokunen viikko sitten silmänympärysvoiteen Sokokselta. Joskus aiemmin olen kokeillut Yves Rochrerin silmänympärysvoidetta. En ole koskaan sitä kuitenkaan käyttänyt säännöllisesti. Sen näköiset ovat silmänalusenikin olleet - tummat, väsyneet ja kuivat. Vihdoin havahduin että minunkin olisi jo korkea aika käyttää säännöllisesti silmänympärysvoidetta. Joten käännyin Sokoksen Emotion myymälän puoleen. Myyjän kanssa katsottiin yhdessä valtavaa voidevalikoimaa, ja mietimme mikä olisi minulle hyvä valinta. Lopulta päädyin ostamaan Lórealin Skin Perfection silmänympärysvoiteen. Valitsin voiteen joka virkistää sekä tuo helpotusta tummiin silmänalusiin.

lorealsilmänympärysvoide1, loreal, lóreal, silmänympärysvoide, eye cream, hide dark circles, under the eyes, tummat silmänaluset, silmänalusiho, hoitotuote, hoito ohjeet, beauty, kauneus, make up, meikki, meikit, silmänalusvoide, skin perfection, pinkki, pink, loreal skin perfection, raikastava, meikit, silmänympärysihon hoitotuote, tummat silmänympärykset, silmävoide, awakening, refreshing,


TUMMAT SILMÄNALUSET- MISTÄ JOHTUU

Syitä tummiin silmänalusiin on monia. Iän lisäksi silmien ympärysten arkaan ihoon vaikuttavat haitallisesti väsymys, stressi, tupakointi, ravinneköyhä ruokavalio. Myös raittiin ilman puutteella ja ilman saasteilla voi olla vaikutusta.

MIKÄ AUTTAA TUMMIIN SILMÄNALUSIIN

Hoitona tummille silmänalusille voi käyttää:

 • Niille tarkoitettua erikoisvoidetta
 • Yleistä verenkierron elvyttämistä liikunnalla
 • Runsaasti vitamiineja ja hivenaineita sisältävää ravintoa
 • Parhain apu löytyy peiteaineesta. Roosan tai aprikoosin sävyinen peitevoide neutraloi tummat silmänaluset.

MIKSI KÄYTTÄÄ SILMÄNYMPÄRYSVOIDETTA

Silmänympärysalueelle on tärkeää käyttää kyseiselle alueelle tarkoitettua voidetta. Sillä silmänymäpärysiho eroaa kasvojen muusta ihosta. Se on muuta ihoa ohuempi ja herkempi, täten kaipaa erityistä hoitoa.  Silmänympärysiholla talineritys on vähäistä ja kosteuden haihtuminen ihon pinnalta on runsasta.

Ensimmäiset vanhenemisen merkit esiintyvät juuri silmänympärysiholla. Silmänympärysvoiteen avulla voidaan estää ihon kuivumista ja sitä kautta ennaltaehkäistä kuivuudesta johtuvien pintaryppyjen syntyä. Tarjolla on monia erilaisia silmänympärysihon hoitotuotteita mistä valita omia tarpeitaan vastaava.

MILLOIN ALOITTAA KÄYTTÄMÄÄN SILMÄNYMPÄRYSVOIDETTA

Ihon hoitoa ei ole koskaan liian myöhäistä aloittaa. Kaikenikäiset naiset voivat käyttää silmänympäryksen hoitotuotteita. Käytön voi aloittaa esimerkiksi kun aloittaa käyttämään silmämeikkiä.

MITEN KÄYTTÄÄ SILMÄNYMPÄRYSVOIDETTA

 • Voidetta käytetään hyvin pieni määrä, ja se levitetään sormenpäällä taputellen. Ei liian kovaa painaen ja hangaten ihoa. Esim. pikkurillillä, sillä se on sormista hellävaraisin.
 • Voide laitetaan silmän sisänurkasta ulospäin eli lymfakierron suuntaan.
 •  Silmänympärysgeeli kannattaa säilyttää jääkaapissa, jolloin sen vaikutus tehostuu. Viileä geeli myös virkistää.

SILMÄNYMPÄRYSIHON HOITOTUOTTEEN VALINTA

Silmänympärysihon hoitotuotetta valitessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin: ikä, elämäntavat, aikaisempi hoito, rypyt, ihon veltostuminen, ihon kuivuus, tummat silmänaluset, silmäpussit.

Kuivalle silmänympärsiholle kannattaa valita täyteläinen voide, joka kosteuttaa enemmän kuin geeli. Tai voi käyttää aamuisin ja iltaisin eri tuotetta. Esim. meikin alle aamulla kevyempää ja iltaisin rasvaisempaa voidetta.

Silmäpusseihin saa helpotusta silmänympärysgeelillä sekä valoa heijastavalla peitevoiteella. Geeli häivyttää silmäpuseja sekä tasoittaa tummia silmänalusia.

SILMÄNYMPÄRYSIHON JA TUMMIEN SILMÄNALUSTEN HOITO

Päivittäiseen silmänympärysihon hoitoon kuuluu:

 • Terveellinen ravinto ja runsas veden juonti.
 • Riittävä lepo ja rentoutuminen.
 • Silmämeikin poisto oikeilla aineilla, jotka eivät ärsytä silmiä.
 • Silmänympärysihon hoito erikoistuotteilla, jotka levitetään kulmaluulle ja alaluomelle lähelle ripsirajaa puhdistuksen jälkeen aamuin illoin.
 • Kannattaa välttää: stressi, tupakointi, suolainen ruoka, runsas juominen illalla, liiallinen nukkuminen, mahallaan nukkuminen.

lorealsilmänymäprysvoide3JPG, lorealsilmänympärysvoide1,eye cream, eyecream, silmänympärysvoide, piilottaa tummat silmänaluset, loreal, lóreal, silmänympärysvoide, eye cream, hide dark circles, under the eyes, tummat silmänaluset, silmänalusiho, hoitotuote, hoito ohjeet, beauty, kauneus, make up, meikki, meikit, silmänalusvoide, skin perfection, pinkki, pink, loreal skin perfection, raikastava, meikit, silmänympärysihon hoitotuote, tummat silmänympärykset, silmävoide, awakening, refreshing,

Lóreal Paris Skin Perfection silmänympärysvoide 15ml

Tuotekuvaus Sokoksen sivuilta:

 • Raikastava silmänympärysvoide.
 • Miellyttävä ja kevyesti värillinen koostumus auttaa peittämään tummia silmänympäryksiä sekä häivyttämään silmäpusseja. 
 • Silmänympärysvoide raikastaa silmänympärysaluetta ja antaa virkeämmän katseen.
 • Silmänympärysalue näyttää raikkaammaltaka katse näyttää kirkkaammalta, virkeämmältä ja levänneemmältä.
 • Voide levitetään aamuin illoin silmänympärysiholle. 
 • Voide hierotaan pyörivin liikkein silmänympärysten sisäkulmasta ulkokulmaan.
 • 15ml tuote maksoi 14.90e.

lorealsilmänympärysvoide2, lorealsilmänympärysvoide1, loreal, lóreal, silmänympärysvoide, eye cream, hide dark circles, under the eyes, tummat silmänaluset, silmänalusiho, hoitotuote, hoito ohjeet, beauty, kauneus, make up, meikki, meikit, silmänalusvoide, skin perfection, pinkki, pink, loreal skin perfection, raikastava, meikit, silmänympärysihon hoitotuote, tummat silmänympärykset, silmävoide, awakening, refreshing,

Täytyy tästedes kunnostautua ja aloittaa käyttämään aktiivisesti silmänympärysvoidetta. Etenkin kun on jo ehtinyt kolmenkympin tienoille. Jo aiemminkin olisi voinut aloittaa säännöllisen käytön. Mutta miten se lausahdus olikaan - parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Luulisin että parhaiten muistan jatkossa käyttää silmänympärysvoidetta kun otan tavaksi laittaa sitä hampaiden harjauksen ohessa, eli aamuin ja illoin. Katsotaan millaisia vaikutuksia on nähtävissä myöhemmin silmänympärysvoiteen säännöllisellä käytöllä.

Olen ehtinyt käyttää Skin Perfection silmänympärysvoidetta nyt noin viikon verran. Nopeasti olen huomannut vaikutuksia jo lyhyessä ajassa. Silmänympärysiho tuntuu kevyemmältä ja raikkaammalta. On kivempi meikata, kun meikkivoide ei jää silmäpusseihin. Ihan kuin tummuuskin olisi vähän helpottanut. Iho ei myöskään tunnu niin kuivalta ja kiristävältä. Miten en ole aiemmin saanut aikaiseksi aloittaa silmänympärysvoiteen käyttöä. Suosittelen käyttämään, jos et ole vielä aloittanut. Jokaiselle löytyy valtavasta valikoimasta varmasti tarpeitaan vastaava. Hintaluokissa on myös eroja. Säilytän muuten silmänympärysvoiteeni jääkaapissa. Sitä usein suositellaan geeleille. Mutta päädyin laittamaan voiteeni kylmäsäilytykseen kun huomasin miten kivasti se virkistää ihoa.

sokosostokset1, sokos, ostokset, lorealsilmänympärysvoide1, loreal, lóreal, balmain, suolasuihke, hair, hiukset, salt spray, silmänympärysvoide, eye cream, hide dark circles, under the eyes, tummat silmänaluset, silmänalusiho, hoitotuote, hoito ohjeet, beauty, kauneus, make up, meikki, meikit, silmänalusvoide, skin perfection, pinkki, pink, loreal skin perfection, raikastava, meikit, silmänympärysihon hoitotuote, tummat silmänympärykset, silmävoide, awakening, refreshing,

sokosostokset2, balmain, paris, salt spray, suolasuihke, hiukset, hair, sokos, ostokset, lorealsilmänympärysvoide1, loreal, lóreal, silmänympärysvoide, eye cream, hide dark circles, under the eyes, tummat silmänaluset, silmänalusiho, hoitotuote, hoito ohjeet, beauty, kauneus, make up, meikki, meikit, silmänalusvoide, skin perfection, pinkki, pink, loreal skin perfection, raikastava, meikit, silmänympärysihon hoitotuote, tummat silmänympärykset, silmävoide, awakening, refreshing,

Kun ostin jokunen viikko sitten L´orealin silmänympärysvoiteen, ostin samalla silloin myös Balmainin suolasuihkeen hiuksille.. Se näkyy parissa noissa kuvissa. Balmainin suihkeenhan esittelin tarkemmin jo aiemmin tässä postauksessa.

Kuten tuolla aiemmin mainittiin niin tummien silmänalusten peittämiseen tai piilottamiseen parhain apu löytyy peiteaineista. Tässä postaukseni loistavista peiteaineista Bobbi Brown merkiltä.


Millaisia kokemuksia teillä on silmänympärysvoiteista? Milloin olette alkaneet niitä käyttämään? 


Translation: I bought a few weeks ago  L'oréal eye cream from Sokos. I start to use the product regularly. It should refresh and facilitate the dark circles. Do you have experience of eye creams?


No comments :

Post a Comment