3 July 2015

Viime päivien treenejä ja ruokailuja

Workouts and meals of recent daysEn ole vähään aikaan täällä postaillut/ kertonut miten minulla on urheilujen ja syömisten laita tätä nykyä. Vihdoin ehdin näistäkin aiheista teille kertoa mitä kuuluu. Viimeisin urheiluaiheinen postaukseni on täällä.

TREENIT


saliasusteetpink1JPG, treenivälineet, soc, soc toppi, salihanskat,fitnesstukku, harbinger, training gloves, treenikäsineet, salihanskat, treenihanskat, stadium, toppi, urheilutoppi, paita, juomapullo,  juomapullo, toppi, urheilutoppi, pinkki, kutnosalikäsineet, vaaleanpunainen, sali, välineet, urheilu, kuntosali, accessories, urheiluvälineet, urheilu,treeni, ruoka, food, sport, train, training, food program, training program,

Toppi Soc (Stadium) / Juomapullo Fitnesstukku / Treenihanskat Harbinger (Fitnesstukku)

Top Soc (Stadium) / Beverage bottle Fitnesstukku / Training Gloves Harbinger (Fitnesstukku)


Kaylan ohjelmat (treeni sekä ruoka) tosiaan jätin pois jo viikkoja sitten. Kesän ja lämpimämmän ilman tullen en ole jaksanut niitä tehdä enää kotona. Ehkä aloitan Kaylan uudestaan syksyllä/ talvella. Se jää nähtäväksi. Ohjelmat on toki vielä tallessa. Se onkin kätevää kun voin palata niihin sitten koska haluan.

Latasin salikorttini vanhalle salilleni toukokuun 15.päivä. Salikortit olivat silloin niin hyvässä tarjouksessa, että olisin ollut hullu jos en olisi tarttunut tilaisuuteen ja tehnyt sopimusta. Sain todella hyvän sopimuksen salilla käynneistä vuodeksi eteenpäin. Ei tarvitse ainakaan joka kuukausi olla muistamassa ja päivittämässä salikorttia. Ohjattuja tunteja en halunnut ottaa, ehkä vielä joskus otan niitäkin lisäksi. Muistaakseni toukokuun tarjouksessa oli että sain vuoden salikäynnit puolen vuoden hinnalla. Vuoden salit maksoivat siis yhteensä n. 350€. Eli per kuukausi silloin siitä tulee n. 29€. Ei ollenkaan paha vai mitä.

Olen pyrkinyt käymään nyt salilla noin 3-4 kertaa viikossa. Sen lisäksi teen aerobista treeniä, joko salilla jollakin kuntolaitteella tai erikseen ulkona lenkkeillen. Etenkin näin kesäisin käyn mieluiten ulkona kävelyllä. Ehkä joskus vielä opettelen sen juoksunkin. Aerobisia olen tehnyt vaihtelevasti viikottain, sen mukaan miten olen ehtinyt. Suunnilleen 2-3 kertaa viikossa, noin tunnin lenkkejä.Viikonloppuisin kun on vapaata teen yleensä heti aamusta lenkit tyhjällä vatsalla.

En pidä urheilua ns. pakkomielteenä, että joka viikko pitäisi tietty määrä tehdä ja käydä salilla. Silloin se alkaa maistua puulle koko harrastus. Sekä katoaa hyvä fiilis mikä siitä pitäisi pikemminkin tulla. Joten olen käynyt viikottain miten olen päässyt, omien aikataulujen ja jaksamisen mukaan. Jos olen ollut kovin väsynyt tai töissä pitkän ja rankan päivän, silloin ei enää kannata mennä slaille vetämään itseään piippuun. Se ei ole ainakaan hyväksi, voit vielä sairastua pahemmin tai satuttaa itsesi. Toki välillä tulee huonoa omatuntoa kun ei mennyt salille. Asioita pitää vain punnita ja tehdä miten parhaaksi näkee ja miltä tuntuu. Tärkeää kuunnella omaa vointiaan eikä väkisin rehkiä.

RUOKA


mealpreppic1JPG, meal prep, food prep, ruoanvalmistus, etukäteen, viikko, viikon ruoat, ruokaohjelma, food prepping, ruoka, food, fitness, fitfood, fitness food,

eatcleanpic,1mealpreppic1JPG, meal prep, omeletti, etukäteen valmsiuts, ruoat, etukäteissuunnittelu, valmistus, munakas, kasvikset, lämmin ruoka, fitness ruoka,. healthy food, clean food, food prep, ruoanvalmistus, etukäteen, viikko, viikon ruoat, ruokaohjelma, food prepping, ruoka, food, fitness, fitfood, fitness food,

Ruoat valmistan samaan tapaan kuin aiemmin valmiiksi etukäteen. Yleensä joko lauantaina tai sunnuntaina teen seuraavalle viikolle lounaat töihin. Sekä osan aamupaloista ja välipaloista. Viikonloppuna katson että on riittävästi kotona kaapissa ruokaa seuraavalle viikolle. Tälleen ei ainakaan tule naposteltua. Eikä tarvitse käydä usein kaupassa, jolloin voi sortua heräteostoksiin. Päivällisen ja iltapalan valmistan kotona töiden (ja salin jälkeen). Iltaisin katson että on valmiina ruoat seuraavalle päivälle töihin, ettei niitä tarvitse aikaisin aamulla alkaa tekemään.

Ruokien etukäteissuunnittelu helpottaa elämää. Sekä on ainakin minulle tärkeää ja lisää sitä että tulee syötyä terveellisemmin. Viikolla pyrin pääosin syömään aika terveellisesti. Viikonloppuna samoin, mutta ainakin silloin saatan sallia itselleni jotain herkkujakin ihan hyvällä omalla tunnolla. Esim. kesäisin makkaraa tai jäätelöä. Kesä on kerran vuodessa ja siitä pitää nauttia täysillä, niin mansikoineen kuin makkaroineenkin! ;-)


Translation: I quit Kayla's program in May. I bought a card for the old gym. It was a good offer. I have started to visit the gym three or four times a week. Continue to prepare foods in advance. During the week, especially good to try to eat more healthily. Then on weekends you can sometime in good conscience feast. 


No comments :

Post a Comment