28 February 2016

Don't Date a Girl Who Travels

Älä deittaile tyttöä joka matkustaa


Olen seuraillut jo jonkin aikaa ihanan Anna-Katrin blogia: Adalmina's Adventures, joka on hänen matkabloginsa. Toinen Adalmina's Secret on puolestaan hänen lifestyle-bloginsa.

Anna-Katrin matkablogin sivuille hukkuu helposti lukemaan ja inspiroitumaan toviksi jos toiseksikin. Ja reissu kuume kasvaa vain entisestään. Kuvat ovat huikean upeita! Anna-Katrilta saa myös kullanarvoisia vinkkejä lähes minnepäin maailman kolkkaan tahansa. Hän on vieraillut nuorestä iästään huolimatta jo 75 maassa. Siinä tavoitetta itse kullekin! Adalmina's Adventures blogia kirjoitetaan erityisesti yksin matkailevan naisen näkökulmasta. Tämäkin erityispiirre Anna-Katrin blogissa sai minut koukkuun. Koska itsekin teen aivan samoin, matkustelen pääasiassa yksin. Ja toki kirjoitan blogiakin, ainakin pyrin niin paljon kuin ehdin. En tajuakaan miten Anna-Katri selviytyy kaikesta.. Hän kirjoittaa kahta upeaa blogia, hoitaa päivätyöt, ja matkustelee ja suunnittelee varmaan koko ajan jo seuraavaa matkaansa ;-) Siinäkin tavoitetta :-) 

Huomasin alkuviikosta Adalmina's Adventures blogissa hauskan videon teksteineen. Voit mennä kurkkaamaan sen suoraan täältä. Linkitin videon myös tähän alle. Tuohon videoon voi helposti samaistua. Siitä motivoituneena voisinkin käydä samointein suunnittelemaan seuraavia matkojani.. ;-)Psst. So never date a girl who travels. And if you fall in love with one. Let her go. 


// I've been following for some time the blog of lovely Anna-Katri: Adalmina's Adventures, which is her travel blog. You'll find inspiration and amazing pictures!  She has already visited in 75 countries! 

Anna-Katri writes her blog especially on alone traveler woman's point of view. So I can easily identify to her. Beginning of the week Anna-Katri shared on her blog a fun video with text, you can find it here. I added the video in this post also. 


2 comments :

  1. Kiitos ihanasta tekstistä! Ja aivan mahtavaa kyllä näin blogien kautta päästä jakamaan matkailuinnostusta muiden saman henkisten reissaajien kanssa. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :-) Totta, se juuri tässä on upeaa - jakaa innostusta ja kokemuksia. Ja huomata ettei ole ainoa tälläinen reissailija :-D

      Delete