12 April 2016

4 x Book Wanties


Kävin Akateemisissa Kirjakaupassa pyörimässä yhtenä päivänä töiden jälkeen. Piti vain nopeasti piipahtaa, mutta jotenkin siellä eksyi hyllyjen väliin kun joka puolelta löytyi vaikka mitä mielenkiintoista.. Huomaamattaan Akateemisessa kului tovi jos toinenkin. Tunti ainakin taisi vierähtää siellä kierrellessä. Mieleeni jäi erityisesti muutama kirja jotka haaveilen hankkivani.. Ja todennäköisesti nämä kaikki ostan ennemmin tai myöhemmin :-) Alla siis järjestyksessä tämän hetkiset neljä kirjahaavettani.


1) Sofi Fahrman - Ready To Takeoff


Sofi Fahrman on menestynyt ruotsalainen toimittaja, muotireportteri ja bloggaaja.Tällä hetkellä hän asuu New Yorkissa. Sofin blogi Sofis Snapshots löytyy täältä. Sofia voi seurata myös instagramissa (sofifahrman1).

Ready To Takeoff- kirjassa Sofi kertoo matkustamisesta elämäntapana sekä seikkailuna. Kirja sisältää hänen suosikkikaupunkejaan ja mm. niiden ravintolavinkkejä. Lisäksi Sofi mainitsee paikkoja joissa haluaisi vierailla. Kirja täynnä inspiraatiota. Ikävä kyllä kirjaa ei löydy tällä hetkellä kuin ruotsinkielisenä. Joten odotan vielä, josko siitä ilmestyisi suomen- tai edes englanninkielinen painos, toivotaan!

Untitled, sofi fahrman, kirja, book, ready to takeoff, matka, travel, book wanties, book wishes, tips, vinkit, kirjahaaveet, kirjatoiveet, life, elämä, ostoshaaveet, shopping wanties, book wanties, akateeminen kirjakauppa, kirja, book, shopping, inspiration,


Untitled, Untitled, sofi fahrman, kirja, book, ready to takeoff, matka, travel, book wanties, book wishes, tips, vinkit, kirjahaaveet, kirjatoiveet, life, elämä, ostoshaaveet, shopping wanties, book wanties, akateeminen kirjakauppa, kirja, book, shopping, inspiration,

2) Sofi Fahrman & Julia Fors - Bodylicious


Sofi Fahrman on aiemmin mainitsemani Ready To Takeoff - kirjan kirjoittaja. Tämän Bodylicious kirjan Sofi on tehnyt yhdessä Julia Forsin kanssa. Julia on suosittu ruotsalainen terveysbloggaaja. Hän on kirjoittanut Aftonbladetin Wellness- palstaa. Wellness med Julia löytyy täältä. Julian blogin on tosin tällä hetkellä tauolla muiden kiireiden vuoksi, mutta hänen tekemisiään voi seurata instagramin kautta (wellnessmedjulia).

Bodylicious- kirja koostuu tehokkaista treeniliikkeistä, jotka voi toteuttaa ilman kuntosalia. Sivut on täynnä selkeitä ohjeita ja kuvia eri liikkeisiin. Kirjasta löytyy myös valmiita treeniohjelmia. Treenin tueksi kirjassa on tarjolla monipuolisia reseptejä sekä vinkkejä ruokavalioon. Kirja löytyy sekä ruotsin- että myös suomenkielisenä.

Satuin netissä huomaamaan että Sofin ja Julian menestynyt Bodylicioustreenikirja on saanut jatko-osan: Superlicious. Se tarjoaa naisille eväitä sisäiseen sekä ulkoiseen hyvinvointiin. Superlicious kirja löytyy myös suomenkielisenä.

En yhtään ihmettele että nämä kaksi ruotsalaisbloggaajaa ja heidän kirjansa ovat supersuosittuja. Sofin ja Julian kirjat ovat kannustavia, selkeitä ja houkuttelevia upeine kuvineen.

Untitled, Untitled, sofi fahrman, kirja, book, julia fors, bodylicious,wellness, hyvinvointi, wellbeing,treeni, training,superlicious, , matka, travel, book wanties, book wishes, tips, vinkit, kirjahaaveet, kirjatoiveet, life, elämä, ostoshaaveet, shopping wanties, book wanties, akateeminen kirjakauppa, kirja, book, shopping, inspiration, näin saat unelmavartalon,

3) Andy Harris & David Loftus - Istanbulin makuja


Ruokamatkakirja Istanbulin makuja tarjoaa yli 90 reseptiä paikallista ruokaa. Kirjan kuvat vievät lukijan suoraan Istanbulin kaduille. Sivuilla näkyy kirjan tekijöiden rakkaus Istanbulin suurkaupunkiin, jossa itä ja länsi kohtaavat.

Rakastuin Istanbuliin ja sen ruokatarjontaan viime vuoden matkallani. Tämä kirja ei todennäköisesti helpota matkakuumettani. Mielenkiintoista olisi kokeilla reseptejä omassa kotikeittiössä.

Untitled, andy harris, david loftus, istanbulin makuja, istanbul, matka, travel, matkustus, travelling, ruoka, food, resepti, recipe, istanbulin makuja, ruokamatka suurkaupungin sydämeen, book wanties, book wishes, kirjahaaveet, kirjatoiveet, tips, vinkit, ruokakirja, reseptikirja, ostoshaaveet, shopping, inspiration, kirjat, books, lifestyle, life, elämä, vinkit,

Untitled, Untitled, andy harris, david loftus, istanbulin makuja, istanbul, matka, travel, matkustus, travelling, ruoka, food, resepti, recipe, istanbulin makuja, ruokamatka suurkaupungin sydämeen, book wanties, book wishes, kirjahaaveet, kirjatoiveet, tips, vinkit, ruokakirja, reseptikirja, ostoshaaveet, shopping, inspiration, kirjat, books, lifestyle, life, elämä, vinkit,

4) Jenni Häyrinen & Hanna Pilli-Sihvola - Katukeittiö


Jenni Häyrinen ja Hanna Pilli-Sihvola ovat ruokabloggareita. Jennin blogi liemessä, löytyy täältä. Hannan blogi Hannan Soppa, löytyy täältä.

Katukeittiö Parempaa Roskaruokaa on kolmas painos Jenni Häyrisen Katukeittiö kirjasta. Tähän viimeisimpään painokseen tuo lisäyksen Hanna Pilli-Sihvola Vietnam- osiollaan. Kirjan kuvat sekä reseptit ovat kerrassaan houkuttelevia!

Rakastan katuruokaa. Vastikään olen ihastunut myös aasialaissävytteiseen ruokaan pho-keittoineen. En malta odottaa että pääsisin kokeilemaan Katukeittiön reseptejä!

Untitled, jenni häyrinen, hanna pilli-sihvola, katukeittiö, parempaa roskaruokaa, ruokakirja, reseptikirja, recipe, ruoka, food, kirjat, books, book wanties, book wishes, kirjahaaveet, kirjatoiveet, ostoshaaveet, shopping, inspiration, lifestyle, elämä, vinkit, tips, book wanties, book wishes, vietnam osio, pho keitto, ruoka ohjeet,

Löytyikö tästä teidän suosikkikirjoja? Millaisia kirjahaaveita teillä on?

Nykypäivänä sosiaalinen media alkaa olla vallalla päivittäin ihmisten arjessa. Aikaa ja energiaa kulutetaan somen parissa valtavasti niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Joten välillä on ihana uppoutua hyvän kirjan pariin. Minkähän näistä kirjoista hankkisin ensimmäisenä ;-) Voin jo kuvitella rentoutuvani sohvalla viikonloppuna.. Viinilasi kädessä, tutustuen johonkin näistä kirjoista. Tämä kuulostaa suunnitelmalta - ei vain haaveelta :-)

~

Näiden upeiden kirjojen lisäksi minulla on muutama muukin kirjahaave. Niistä mainittakoon..

Anne Berest, Audrey Diwan: How to be Parisian.
Marie Kondon: KonMari - Siivouksen elämänmullistava taika.
Garance Dore: Love Style Life.


//  I went to the Academic Bookstore in Helsinki, one day after work. In store my eye catched a couple of interesting books, that I would like to buy, sooner oor later. Actually, I need every one of them!

Books are: 

1) Sofi Fahrman - Ready To Takeoff
2) Sofi Fahrman & Julia Fors - Bodylicious
3) Andy Harris & David Loftus - Istanbulin makuja
4) Jenni Häyrinen & Hanna Pilli-Sihvola - Katukeittiö


2 comments :

 1. Ihana tuo katukeittiö -kirja! Voisi lähteä sitä tutkailemaan tarkemmin itsekin... :) Ja Virpi Mikkosen Kiitos hyvää pikaruokaa -kirja on ehdottomasti ostoslistalla!

  http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Katukeittiö- kirja vaikuttaa varsin ihanalta.. Se onkin minun ostoslistalla ensimmäisenä :-) Pitääpi tutustua tuohon Kiitos hyvää pikaruokaa- kirjaan myös!

   Delete