Mielenkiintoinen ja maukas makuyhdistelmä: Persimon sinihomejuusto piparkakut!
Jouluinen välipala, sopii nautittavaksi esimerkiksi glögin kanssa. Näitä voi hyvin syödä joulun jälkeenkin. Allekirjoittanut herkutellut näillä jo joulukuun alusta alkaen ;-) Miksei koko talven - tai niin kauan kuin piparkakkuja vielä kaapissa riittää :-D
An interesting and tasty flavor combination: Persimon blue cheese gingerbreads!
Christmassy snack, for example is ideal to enjoy with mulled wine. Can be eaten after Christmas also. To be honest, I have eaten these already from the beginning of December ;-) Why doesn't the whole winter - or as long as there is gingerbreads still in the closet :-D
OHJE:
Piparkakkuja
Persimonia
Sinihomejuustoa
Pekaanipähkinöitä
Levitä piparkakut johonkin alustalle.
Kuori ja viipaloi persimon.
Paloittele juusto.
Rouhi pähkinät reilun kokoisiksi.
Asettele piparkakkujen päälle: Persimon, juusto ja pähkinät.
Tarjoa esim. glögin kanssa.
~
RECIPE:
gingerbread cookies
Persimons
No comments :
Post a Comment