15 November 2014

Smoothie - To start your day

Aamu. Smoothie. Päivänaloitus.


Lähes viimeisen vuoden olen lähes joka päivän aloittanut Smoothiella. Tätä aiemmin söin joka aamu puuroa, varmaan vuoden. Sitten siihen puuron syöntiin tuli totaalinen stoppi, ei mennyt enää alas. Jostain netin syövereistä vai oliko lehdistä keksin smoothien, löytyi monia mielenkiintoisia reseptejä. Nyt voin sanoa olevani ihan hurahtanut näihin juomiin.

puuro porridge
Puuro. 4-viljan hiutale, metsämarja-mehukeitto, raejuusto, soijalesitiini, marjat.

Smoothie on helppo ja nopea valmistaa. Saa käyttää mielikuvitusta rajattomasti siinä mitä haluaa laittaa sekaan. Smoothie on kätevä myös ottaa töihin tai evääksi matkaan. Itse valmistan smoothien valmiiksi joka ilta. Nappaan sen vain aamulla aikaisin jääkaapista laukkuun ja eikun töihin. Jossa nautin raikkaan smoothien, ja saan sopivasti energiaa lounaaseen asti. Silloin tällöin edelleen syön puuroakin, pääasiassa kotona viikonloppuisin. Mutta ei ole näköpiirissä että smoothie-juomiin tulisi kyllästymistä.

Tässä kuvana varmaan ihan ensimmäinen tekemäni smoothie. Ja oli heti vähän exoottisempi, niin näöltään kuin maultaan :D

smoothie vihersmoothie greensmoothie
Vihersmoothie. kurkku, viinirypäle, lehtisalaatti, banaani ja vesi.

Muistelisin että maistui aika erikoiselta ja terveelliseltä. Sen koommin en olekaan tainnut tällä ohjeella smoothieta vielä valmistaa. Ehkä tänään? Vähä muokaten ohjetta kenties... 


Ihanaa lauantaipäivää!Translation: Morning. Breakfast. 
Greensmoothie.  - cucumber, grape, lettuce, banana, water. 
Porridge. - oatmeal, juicesoap, cottagecheese, soylecithin, berry. 

No comments :

Post a Comment