26 November 2014

Wednesday with WheyHey protein ice-cream

Pääsin vihdoin testaamaan WheyHeyn proteiinijäätelöä.


wheyhey, chocolate, icecream, jäätelö, suklaajäätelö, proteiinijäätelö, protein ice-cream


Olin tästä jo kuullut ja nähnyt mainoksia. Vihdoin osui kauppareissulla jäätelöosastolla silmääni. Kaikista kaupoista ei tätä varmasti vielä löydy, mutta heiltä voi kysyä wheyhey, löytyykö teidän kaupasta heidän tuotteitaan tai voisiko sinne niitä saada jatkossa. WheyHey tiedottaa hyvin myös Facebook sivuillaan wheyheysuomi/facebook mistä tuotteita saa.
WheyHey- jäätelöitä löytyy myös tietyistä kahviloista ja kuntokeskuksista. Helsinkiin on myös jokin aika sitten avattu hyvinvointibaari kaikille hyvinvoinnista kiinnostuneille, sieltäkin saa mm. näitä jäätelöitä, paikan päällä syötynä tai mukaan otettuna begood. 


wheyheysuomi, wheyheyjäätelö, proteiinijäätelö, icecream, wheyheywheyhey, icecream, wheyheyice-cream, jäätelö, proteiinijäätelö


Ihanaa saada terveellisempi ja maukas jäätelö. Tässä ei ole ollenkaan sokeria. Makeutettu ksylitolilla. Annoksessa on 22g heraproteiini-isolaattia.  Rasvaa ja hiilihydraatteja on vain vähän. 


Makuja on kolme: vanilja, mansikka ja suklaa. Suurena suklaan ystävänä otin tietysti ensimmäisenä testiin suklaan makuisen jäätelön. Ja on kyllä aivan superhyvän makuista. Ostan kyllä toistekin, ehkä ensin testaan seuraavaksi sen mansikan makuisen. 


wheyhey, jäätelö, proteiinijäätelö, suklaajäätelö, icecream


Sopivan pieni jäätelöannos, nautittavaksi kotona esimerkiksi jälkiruoaksi. Tai treenin jälkeen, mukana pakkauksessa tulee kätevästi lusikka.


wheyhey, wheyhey ice-cream


Translation: WheyHey. Protein ice-cream. Delicious. No comments :

Post a Comment