20 April 2015

Granit sisustusliike

Halusin mainita teille täällä kivasta sisustusliikkeestä Helsingissä, nimeltään Granit. Se on ruotsalainen sisustusliike. Sijaitsee aivan keskustassa Helsingissä. Niitä on itseasiassa kaksin kappalein, pienempi kauppakeskus Forumin yläkerrassa ja isompi liike Bulevardin alkupäässä.

Kotisivut: Granit
 
Osoite:  Bulevardi 2-4, 00120 Helsinki

granit, helsinki, sisustus, bulevardi, helsinki, diy, deco, decor, decoration, sisustusliike, bulevardi, helsinki,
 Olen joskus aikoja sitten käynyt Forumissa Granitin liikkeessä. Aikomuksena on pitkään ollut mennä vierailemaan Bulevardillakin. Vihdoin joku aika sitten sain sen aikaiseksi, kun oli muitakin asioita siellä suunnilla. Päästyäni liikkeelle siellä vierähtikin tovi jos toinenkin. Paljon oli katseltavaa ja ihailtavaa. Nappailin liikkeeltä muutamia kuvia tänne.Lopuissa kuvissa on ostokseni mitä tarttui kaupasta kotiin. Erilaisia kulhoja ja säilytysastioita ei voi olla koskaan liikaa? :-)
 
Niin paljon ihania ja tyylikkäitä tuotteita löytyy Granitista. Sopii etenkin pohjoismaiseen makuun. Hinnatkaan eivät päätä huimaa. Liikkeesssä voi tehdä vaikka minkälaisia löytöjä, niin toimistotarvikkeista keittiövälineisiin, kuin hyödyllisistä tuotteista vähemmän hyödyllisiin - mutta kaunisiin tuotteisiin. Itselle tai lahjaksi.


Translation: A wonderful Swedish home furnishings retailer Granit. Some time ago I went to their shop on Bulevard. Lovely and stylish products.

No comments :

Post a Comment