26 April 2015

Kayla Itsines BBG vko 4


Tässä tunnelmia hieman jälkikäteen viikolta neljä Kaylan ohjelmasta. Ollut niin kiirettä, että postaus tulee vasta nyt. Mietinkin teenkö näitä enää. No jos jotain kiinnostaa näitä katsoa. Toisaalta tämä on itsellekin päiväkirjan pitoa ruoista ja treeneistä. Teen varmaan jatkossakin kun vain ehtii. Kesä lähenee ja usein ihmisillä kiireet kasvaa. On vielä työt ja kaikki muu, joten saattaa jäädä välistä välillä.

BBG VKO 4 RUOAT


Mutta siis viikko neljä. Tein viikon neljä uudestaan siis, kun jäi edellisellä viikolla vajavaiseksi matkan vuoksi. Syömiset meni Kaylan ohjelman mukaan. Ruokaohjelman päälle tuli parina päivänä vielä vähän muutakin. Kun oli se Ben and jerrysin - Free Cone Day. Ja viikonloppuna tuli käytyä kotipuolessa jossa ei tullut ruokia niin tarkkaan vahdittua. Kavereitten kanssa käytiin ulkonakin syömässä.

Tärkeintä on minusta edelleen että oikeanlainen ruokarytmi säilyy ja kiinnittää huomiota ruoan sisältöön. Kun ne on kunnossa useimmiten ja se on ns. elämäntapa. Niin voi hyvällä omalla tunnolla silloin tällöin poiketakin siitä ja syödä esimerkiksi jäätelöä. Kunhan ei jätä aterioita välistä sen vuoksi ja venytä väliä liian pitkäksi.

Kaylan ruokaohjelmasta olen saanut tosi hyviä ja uusia vinkkejä terveellisiin välipaloihin muunmuassa. Esimerkiksi kuvassa alla oleva tzatziki on itsekotona valmistettua ja miten hyvää sekä terveellistä. Myös todella helppoa ja nopeaa tehdä.

lounas, lunch, kayla itsines, help, food, food program, ruokaohjelma, kanaa, kasviksia, chicken, punajuuri, lunch, lounas, bbg, help, kayla itsines
välipala, snack, healthy, terveellinen, ruoka, food, ruoka ohjelma, food program, kayla itsines, bbg, bikini body, guide, help,

- Aamupala: Puuro maidolla ja banaani
- Lounas: Kanaa, salaattia, kasviksia, punajuurta..
- Välipala: Omena ja cashew-pähkinöitä
- Päivällinen: Tonnikalaa, riisiä ja salaattia
- Välipala: Selleri- ja paprikatikkuja, kotitekoista tzatzikia


BBG VKO 4 TREENIT


Kuten HeiaHeian tilastosta näkee, viikon neljä treenit olivat aerobis- painotteisia. Lenkillä tuli käytyä yhteensä kolme kertaa viikon aikana. Edelleenkään ei ole oikein inspiraatiota lihaskuntotreeniin. Ollut niin kiirettä ja väsynyt joka päivä töiden jälkeen. Onkohan se kuuluisa kevätväsymys mikä vaivaa. Paljon mieluumin olen halunnut työpäivän jälkeen reippailla ulkona raittiissa ilmassa kuin treenailla sisällä. Kävelyn jälkeen ruokaa ja melkein siitä onkin heti ollut valmis suoraan unille. 

Tavoitteeksi voisin nyt kevään mittaan ottaa sen lihaskunto treenin lisäämisen. Heti tietysti tulee mieleen että lihaskuntoa voisi myös tehdä ulkosalla. Mutta kuka tuolla kehtaa käydä askelkyykkyjä tekemään kävelyteillä ihmisten seassa. Porrastreeniä voisi mennä ainakin tekemään. Kerran jokunen viikko sitten kävinkin, täytyy mennä jatkossa useammin. Se onkin kivempaa kun ilmat lämpenee ja aurinkoakin näkyy. 


- MA: LISS 40min
- KE: LISS 49mn
- TO: LISS 50min


Translation: Kayla program post about week four a bit late. Meals went ok. The training program consisted of only walks. I've been so busy and tired. In the future, aiming to increase muscular strength training.

No comments :

Post a Comment