14 April 2015

Kayla Itsines BBG vko 3 ja 4

Olin lomalla joten Kaylan treenit viikoilta 3. ja 4. jäivät aika retuperälle ja samoten niistä postauskin. Rooman reissussa meni tosiaan neljä päivää, Sekä ennen reissua veti veronsa matkan järjestelyt, ja kotiin palattua toipuminen reissusta ja kaikki muut hommat mitkä oli jääneet rästiin. En ole silti pahoilla mielin, että jäi noilta viikoilta Kaylaa toteuttamatta. Matkustelu ja kaikki siihen liittyvä on aina rikkaus. Minusta ei ole järkeä lähteä verenmaku suussa lomalle, että pitäisi siellä treenata ja syödä tiukkojen sääntöjen mukaan. Vaan sinnehän mennään nauttumaan ja rentoutumaan. Ei viettämään sitä arkea, mikä kotiin kuuluu. Olisi ollut synti melkein mennä Italiaan, ettei olisi nauttinut heidän maansa upeista tarjoiluista. No mutta itse asiaan siis.

BBG VKO 3 - RUOAT


Ruoat tein tälle viikolle valmiiksi edellisenä viikonloppuna. Joten syömisten suhteen viikko onnistui suht hyvin. Perjantaille asti kunnes lauantaiaamuna lähdin sinne matkalle. Välipaloista jäi kuvat nappaamatta. Mutta alla kuvat muista viikon annoksista.

aamupala, brekkie, breakfast, kayla itsines, help, food program, week three, maapähkinävoi, day three, chocolate, banana, peanut butter, smoothie, suklaa, banaani,

lounas, lunch, kayla itsines, help, food, food program, ruokaohjelma, kanaa, kasviksia, chicken, vegetables,
lounas, lunch, kayla itsines, help, food, food program, ruokaohjelma, kanaa, kasviksia, chicken, vegetables,

päivällinen, dinner, kayla itsines, food program, bbg, bikini body guide, mince meat, jauheliha, bataatti, mashed potato, sweet potato, food program, ruokaohjelma, help, beef, vegetables, lihaa, kasviksia,
päivällinen, dinner, kayla itsines, food program, bbg, bikini body guide, food program, ruokaohjelma, help, beef, vegetables, lihaa, kasviksia,

- Aamupala: Suklaa- proteiinijauho, banaani ja maapähkinävoi smoothie
- Lounas: Kana- ja kasvispastaa
- Välipala: Luonnonjugurtti, marjoilla ja myslillä (ei kuvaa)
- Päivällinen: Jauhelihaa, bataattimuussia ja kasviksia
- Välipala: Näkkileipää, kananmunalla ja kurkulla (ei kuvaa) 

BBG VKO 3 - TREENIT


Treenejä tuli tehtyä vain alkuviikosta. Viikonloppu meni matkalla ja parit sitä edeltäneet päivät olivat niin täynnä ohjelmaa ja reissun suunnittelua, joten jäi suosiolla treenit väliin. Kävelyä tulee tietysti päivittäin muutenkin, ja yritän aina huomioida hyötyliikunnan. Esimerkiksi portaat ylös kävellen, ei hissiä. Parempi kuin ei mitään.


- MA: Legs & cardio 35min
- TI: Arms & abs 35min

BBG VKO 4 RUOAT & TREENIT


Viikko neljältä jäi välistä niin treenit kuin ruoat, siis ohjelman mukaan. Hyötyliikkumista on tullut toki, niin siivousta kuin rappusiakin. Mutta eipä niitä tähän lasketa. Ruokaa olen toki syönyt, mutta en Kaylan ohjeen mukaan. Kyseinen viikko meni niin, että olin tiistaihin asti reissussa. Heti keskiviikkona palasin töihin, joten ei ollut aikaa ja voimia alkaa valmistaa kaikkia ruokia.

Matkan jälkeinen väsymys vaivasi myös, joten oli kuunneltava kroppaa ja levättävä. Venyttelin usein, tuntui että paikat olivat ihan jumissa ja kipeät siitä kaikesta reippailusta matkalla. Jalat etenkin olivat tosi kipeät siitä loputtomasta kävelystä. Hei, olisi muuten pitänyt olla HeiaHeia päällä Roomassa, olisi saanut selville kuinka paljon sitä oikein tuli loppupeleissä käveltyä. Veikkaan että paljon.

Neljäs viikko jäi ajallaan toteuttamatta. Jätät sen sitten kokonaan väliin ja menet eteenpäin, tai teet sen seuraavaksi. Mitä haittaa että oli yksi väli viikko välissä. Varmaan käynyt näin joskus muillekin. Elämästä ei tosiaan voi tietää aina. Mutta mitäpä siitä, jatkat seuraavalle viikolle suoraan (viikko 5) tai palaat väliin jääneen viikon alkuun uudestaan ja aloitat (viikko 4).


believe yourself, usko itseesi, sanonta, quote, quotes, treeni, training elämä ,life


Ei maata kaada jos jää jotain viikkoja välistä tai ei noudata niitä ohjeita aivan täysin. Tämä ei kaada koko ohjelmaa ja elämääsi. Jatkat vain taas kun pääset arkeen kiinni ja siltä tuntuu!

Meinaankin nyt jatkaa viikosta 4, kun se jäi totaalisen välistä. Tein viikonloppuna lauantaina ja sunnuntaina ruoat valmiiksi seuraavalle viikolle. Tästä taas mennään eteenpäin. Toivotaan että treenitkin maistuisi. Yleensä on loman jälkeen pienoisia motivaatio ongelmia täällä kotimaassa yhtään mihinkään. Mutta ehkä se fiilis sieltä palaa, kun vain taas alkuun pääsee. Vaakaan muuten katsoin heti pian matkan jälkeen. Yksi kilo sieltä onneksi vain taisi tulla. Sekin on vain motivaattori jatkamaan, eikä mikään maailmanloppu. Ei pidä luovuttaa kun tulee ns. takapakkia. Siinä ne selviytyjät juuri punnitaan :-)


Translation: Kayla program in weeks three and four did not go quite according to plan. I had a trip abroad and other things.  So I decided to continue over weeks to four now. You should go to your own wellbeing and schedule. Not give up. Continue even more motivated.

No comments :

Post a Comment