15 January 2015

3 Best Products for Blondes

3 parasta tuotetta vaaleahiuksisille. 

Keltaisuutta vastaan. 

               

blondehair, vaalea, blonde, blondehairproducts, tuotteet vaaleahiuksiselle


Kaikki vaaleahiuksiset varmasti tietävät, että ei ole helppo pitää sitä kirkasta vaaleaa sävyä hiuksissa. Vaaleatukka kellastuu helposti. Aina ei voi juosta parturissakaan värjäämässä. Tärkeimmiksi tuotteiksi on täten hiusten omahoidossa noussut nämä kolme tuotetta.


bc, vaaleatukka, blonde, blondehairproducts, colorsave, blondecolorsave, silvershampoo, hopeashampoo, bcsilvershampoo

Schwarzkopf BC Bonacure: Color Save Silver Shampoo

Väriä suojaava shampoo sisältää hopeapigmenttejä, jotka poistavat lämpimiä vivahteita hiuksista. Voidaan käyttää vaalennettuihin ja värjättyihin hiuksiin, sekä myös harmaisiin hiuksiin antamaan hopeansävyistä kuulautta. KC Professional: Color Mask Silver

Sävyttävä ja korjaava tehohoito vaaleille ja harmaille hiuksille. Sen sisältämät proteiinit ja keratiinijohdannaiset rakennepaikkaavat kemiallisten käsittelyiden rasittamia hiuksia tehokkaasti. Color Maskin erisävyjä voi myös sekoittaa keskenään, saat yksilöllisen sävyn. Laita pieni määrä ainetta, kun haluat ylläpitää ja virkistää husväriä. Suurempi määrä, kun haluat intensiivisemmän lopputuloksen. Vaaleilla sävyillä voi tasoittaa ja kirkastaa vaaleita hiuksia. Saat lisää kiiltoa ja hopeisen vivahteen hiuksiin. 

'

KC Professional: Four Reasons: Silver Mist Hopeasuihke

Hiuksiin jätettävä hopeasuihke. Sisältää suoraväripigmenttiä, joka taittaa epätoivottuja keltaisia sävyjä vaaleista, vaalennetuista, raidotetuista ja harmaista hiuksista. Lisäksi hoitaa, rakennepaikkaa ja selvittää.
Nämä kolme tuotetta ovat auttaneet pitämään vaaleaa hiustani vaaleana ja kirkkaana-  taistelussa keltaisuutta vastaan. 

Onko tellä antaa vinkkejä hyvistä tuotteista vaaleahiuksiselle? :) 

Translation: My products. Against hair jaundice. I recommend for blondes. 

No comments :

Post a Comment