30 January 2015

Perjantai herkkuja - Burger king: Whopper JR ja chili cheese bites!


Työviikko takana ja vapaa viikonloppu edessä. On ollut tapana tehdä jotain kivaa kun on rankka työviikko ja aherrus takana , tai syödä jotain hyvää. Kuitenkaan aina hyvä syöminen ei tarkoita herkkuja makeisten muodossa, se voi olla myös esimerkiksi raikas ja maukas hedelmäsalaatti. Tällä kertaa teki kuitenkin mieli jotain aivan muuta. Joten tässä tulos :D Mutta jos pääosin syö terveellisesti päivittäin, niin saahan sitä välillä herkutellakin. Minusta totaalikieltäytyminen jostain ei ole hyväksi. Alkaa tällöin tehdä mieli sitä jotain kiellettyä entistä enemmän. On nimittäin kokemusta.

irtokarkit, makeiset, karkit, sweets, pic and mix, whopper, burger king, whopperjunior, hamburger, hampurilainen,


Tänään aion nauttia BK:n eli Burger Kingin herkuista.  Lemppari hampurilaiseni Whopperin, sekä kylkeen samaisen ravintolan Chili Cheese Bitesit. Nämä kaksi ovat mun ehdottomat favoritet. Liekillä grillattu hampurilainen on niiiin hyvää, kera tuoreiden kasvisten. Ja kun tykkään tulisesta ruoasta, on nuo chili cheese bitesit kyllä mieleeni enemmän kuin hyvin.  Ranskalaisista en niin välitä, tulee aika harvoin otettua missään. Whopperin otin muuten whopperjuniorina. En ollut kauaa tietänytkään että myös sitä saa mininä, mikä oli hyvä juttu.

Whopperhan on aika klassikko hampurilaismaailmassa. Muistan syöneeni ensimmäisen whopperini ikinä varmaan Tukholmassa vuosia sitten. Ulkomailta Burger Kingin ketjua löytyy monesta paikkaa. Nykyään on kiva kun on Suomessakin, ja ketju kasvaa eri kaupunkeihin.
 
 
hampurilainen, bk, burger king, burger king hampurilainen, hamburgerwhopper, junioriwhopper, hampurilainen, bk, burger king, burger king hampurilainen, hamburger
 
snacks, sormiruoka, bk, burger king, chili cheese bites, snacks, sormiruoka, bk, burger king, chili cheese bites,
 
 
Jälkkäriksi valikoitui Filmtownin irtokarkkeja. Itselleni ei ole väliä ostanko irtsarit makuunista vai filmtownista tai mistä lie. Sieltä miltä milloinkin tuntuu, kun tekee irtokarkkeja mieli ja mikä paikka on lähimpänä. Lähes samat karkit kuitenkin. Irtokarkeissa olen aika "kaikkiruokainen". Eli lähes kaikki menee. Paitsi aika harvoin tulee otettua niitä "pehmeimpiä" karkkeja, eli vaahtokarkkeja tms.  Myöskään hedelmäkarkkeja ei hirveästi karkkipussiini eksy. Eniten tykkään salmiakki- ja lakritsimakeisista. Myös suklaa maistuu siis tottakai.
 
sweets, irtokarkit, makeiset, karkit, irtsarit, irtokarkit,

irtokarkit, makeiset, karkit, sweets, pic and mix, whopper, burger king, whopperjunior, hamburger, hampurilainen,


Translation: Friday goodies - Burger King Whopper JR. and Chili Cheese Bites. And for dessert pick & mix.

No comments :

Post a Comment