1 February 2015

This beauty is finally here - Olympus PEN E-PL7
Vihdoin sain ostettua kameran itselleni! Ja tämän ihanan Olympuksen PEN E-PL7:N!


olympus, kamera, camera, e-pl7, olympuksen minijärkkäri, järjestelmäkamera, beige valkoinen, olympus järjestelmäkamera, olympus e pl-7 kamera,


Olin aiemmin jahkannut ties kuinka kauan, että minkä järjestelmäkameran ostaisin. Pokkari kamera löytyy entuudestaan. Minijärkkäri oli valintana ehdoton. Tarpeeksi pieni ja kevyt, että saa helposti kuljetettua mukana. Ja kuvien laadunkin pitäisi olla mainio. Värin ja tyylin puolesta tämä Olympus Pen e-pl7 oli myös ehdoton valinta. Upea beige/valkoinen yhdistelmä on näyttävä ja ajaton. Ja malliltaan muutenkin jotenkin elegantti kokonaisuus. Miellyttää kyllä silmää:)


olympus, kamera, camera, e-pl7, olympuksen minijärkkäri, järjestelmäkamera, beige valkoinen, olympus järjestelmäkamera, olympus e pl-7 kamera,olympus, kamera, camera, e-pl7, olympuksen minijärkkäri, järjestelmäkamera, beige valkoinen, olympus järjestelmäkamera, olympus e pl-7 kamera,


En ole viel äehtinyt tätä kameraa paljon testailemaan. Pitää pikku hiljaa opiskella. Meinasin aluksi itsekseni opetella käyttämään uutta kameraani. Myöhemmin meinasin mennä jollekin kuvauskurssille, tyyliin yksi päivä/ muutama tunti. Jotta saan varmasti jatkossa hyödynnettyä kameraani ja sen tarjoamia mahdollisuuksia parhaiten. Tätä ennen kuitenkin on itse hyvä hieman opiskella ja opetella käyttämään edes perussäädöin, jotta saa tuntuman kameraan.


olympus, kamera, camera, e-pl7, olympuksen minijärkkäri, järjestelmäkamera, beige valkoinen, olympus järjestelmäkamera, olympus e pl-7 kamera,


Kameran mukana tuli M.Zuiko 14-42/3.5-5.6 EZ -objektiivi. Jatkossa tulee varmasti hankittua lisäobjektiivi. Kunhan nyt tulee ensin paremmin perehdyttyä näihin järkkäreihin ja itse kuvaamiseen.


harri koskinen lamppu, design house stockholm, mini block, mini bloc lamppu, lamppu, desing,


Paketista löytyi myös tämä Design House Stockholmin Harri Koskisen suunnittelema Mini Block -klassikkolamppu. Tyylikäs designtuote, tulee varmasti käytettyä usein kameran ohella ;)


harri koskinen lamppu, design house stockholm, mini block, mini bloc lamppu, lamppu, desing,
Jatkossa tälle kamerakaunokaiselleni tarvitsee hankkia vähän asusteita. Ainakin kameranauha. Mukana tuli musta kameranauha, se on aivan hyvä. Mutta lisäksi ajattelin vaaleampaa sävyä, tyyliin valkoinen/ beige, yllättäen! :D
Sitten on mietittävä miten aion kameran suojata, kun sitä tulee laukussa kanneskeltua mukana varmasti milloin missäkin. Tarvitsee siis hommata jonkunlainen kameralaukku. Paketin mukana ei tullut tälläistä laukkua. Alkuun ehkä käytän jotain paksua ja pehmeää kaulaliinaa tai pipoa. Ennenkuin löytyy joku edullinen ja nätti ja sopivan pieni laukku.

olympus, kamera, camera, e-pl7, olympuksen minijärkkäri, järjestelmäkamera, beige valkoinen, olympus järjestelmäkamera, olympus e pl-7 kamera,Löytyykö muilta samaista Pen e-pl7 kameraa? Tai muita Pen-perheen kameroita?

Vinkit ja kokemukset kamerasta tervetulleita :)


Translation: I finally acquired the Olympus PEN- camera! Please share tips and experiences from the camera :)


No comments :

Post a Comment