10 February 2015

M.A.C meikkiostoksilla - uusi meikkivoide


Tuli käytyä jokunen päivä sitten Stockalla ja kosmetiikkaosastolla. Hieman pidempään viihdyin MACin osastolla. On ollut suunnitelmissa hankkia uusi peittävä meikkivoide, joka myös kosteuttaa kuivaa ihoa. Joten päätin sitten myyjän avustuksella testata MACin meikkivoiteita. Ongelmana minulla on usein kuiva iho, välillä iho taas kiiltelee. Joten peittävyyttä ja kosteuttavuutta haettiin. Ja kas ollakaan sieltä yksi sopiva minulle löytyi. Ja kassan kautta kotiin :)
 

mac. make-up, meikki, meikit, mac make-up,

 
Macin meikkivoideista päädyin ostaman tämän:
 
MAC Studio Sculpt SPF 15 Foundation 40 ml -meikkivoide/ NC20

Näistä MACin koodeista muuten:
NC= keltapohjaisia/ lämpimille ihonsävyille
NW= pinkkipohjaisia/ kylmille ihonsävyille
 
NC sävyt ovat keltapohjaisia eli näin ollen lämpimiä ihonsävyjä varten ja NW sävyt ovat taas pinkkipohjaisia eli kylmille ihonsävyille.
 
Tässä kuvaus tuotteesta Stockmannin sivuilta:
 
Ihoa tasoittava ja hoitava meikkivoide.

Ylellisen täyteläinen voidemainen meikkivoide, joka kosteuttaa ihoa välittömästi ja antaa sille tasaisen pinnan. Innovatiivinen geelipohjainen koostumus tekee ihosta sileän ja elinvoimaisen näköisen. Sisältää UVA ja UVB -suojan sekä SPF 15-suojakertoimen. Sopii kaikille ihotyypeille, sekä erityisesti ikääntyneelle iholle.
 
mac, mac foundation, foundation, mac make-up, meikit, meikkivoide, mac meikkivoide, MAC Studio Sculpt, nc20,


mac, mac foundation, foundation, mac make-up, meikit, meikkivoide, mac meikkivoide, MAC Studio Sculpt, nc20,


Tätä uutta meikkivoidetta olen nyt ehtinyt parisen kertaa jo käyttämään. Pysyy ja peittää kyllä hyvin. Itse purkkikin on aika nätti, ja sopivan kokoinen/ muotoinen, mahtuu helposti mukaan meikkilaukkuun vaikka matkallekin. Tuubista on helppo annostella meikkivoidetta sopiva määrä.
 
Kertokaas hyviä Macin tuotteita, mitä suosittelette? Käytättekö jotain MACin meikkivoidetta?

Olen nyt vähän hurahtanut MAC- tuotteisiin. Ja miettinyt että jatkossa ostaisin nestemäisen eye-linerin, irtopuuterin, huulipunan ainakin. MACin peiteainetta, prolong wear'ia on ja paljon kehuttu. Hmm. Lista vain kasvaa :D No joskos tuote kerrallaan ostan mitä tarvitsen.

Muuten onko teillä kokemuksia MAC-pisteen meikkauspalvelusta? Haluaisin sitäkin ehdottomasti kokeilemaan joskus. Saa kivan meikin sekä neuvoja meikkaukseen. Oppii kenties erilaisia tapoja meikata itse omat kasvonsa:)


Translation: MAC makeup shopping. I bought a new covering foundation. Do you recommend some MAC products?
 

No comments :

Post a Comment