14 February 2015

Arnold's donut sweetens Valentine's Day!


Monet viettävät ja juhlistavat ystävänpäivää rakkaansa kanssa. Suomessakin alkanut yleistymään tämä tapa, kait Jenkeistä tullutta. Kaikilla ei kuitenkaan ole sitä omaa mielitiettyä. Ystävänpäivää voi viettää myös kaveriporukan kanssa tai vaikka herkutella jollain hyvällä, tai mikä parasta yhdistää nämä molemmat! Osa taas viettää ystävänpäivää yksin erinäisistä syistä, silloin voi tehdä jotain kivaa omaksi ilokseen. Esimerkiksi käydä ostamassa jotain makeaa syömistä ;)

Ystävänpäivähän kuuluisi olla joka päivä. Minusta ystäviään pitäisi arvostaa muutenkin, eikä vain tiettynä päivänä. Tällä viikolla tulikin nähtyä onneksi monia ystäviä. Joten pyhitän tämän vapaapäivän, joka nyt sattuu olemaan ystävänpäivä levolle kotona. Päätin kuitenkin vähän herkutella päivän kunniaksi. Ja vielä jollakin aika söpöllä hyvin päivän teemaan sopivalla. Eli kävin aiemmin keskustassa Arnoldsista hakemassa kuvassa näkyvän donitsin. Kyseessä on sydämen muotoinen Creme Pomada <3 Väri on ystävänpäivään sopiva vaaleanpunainen tottakai!


donut, donitsi, pink, vaaleanpunainen, creme, pomada, arnolds, herat, sydän, valentines day, ystävänpäivä, yum, herkku, sweet, hearts,

donut, donitsi, pink, vaaleanpunainen, creme, pomada, arnolds, herat, sydän, valentines day, ystävänpäivä, yum, herkku, sweet,


Oli kyllä niin hyvää, sai makeaa suun täydeltä! Kukkia olisi ollut ja kiva ostaa kotiin. Mutta toinen päivä sitten. Kun kohta koittaa ulkomaanmatkakin, niin ei tule paljon ensi viikolla kotona oltuakaan kukkia ihastelemassa. Reissun jälkeen sitten hankittava jotain kevätkukkia kotia koristamaan.

Onnellisia muuten te, joilla on oma rakas ja saatte viettää ystävänpäivää yhdessä :) Itse olen ollut jo kauan aivan yksin/ sinkkuna. Ehkä jos ensi ystävänpäivänä olisin minäkin rakastunut ja saisi kunnolla fiilistellä ystävänpäivää vaaleanpunaisten lasien läpi yhdessä rakkaansa kanssa. Saa nähdä. Itseasiassa siksi otin ja laitoin tämän jälkimmäisen kuvan tänne. Sydämen puolikas. Kun olin haukannut puolet donitsistani. Tuli taas mieleen ajatus.. Missä tämä minun sydämen puolikkaani on? Onko hän olemassa jossain? Miksen ole sinua jo tavannut? <3


Translation:
I spent Valentine's Day at home resting. In the morning I went to fetch Arnold's cute sweet delicacy to myself: pink sweet donut! It was my beloved on this Valentine's Day.
However, I can not help wondering.. Where is the half of my heart? Why havent I met you yet?

Xoxo

2 comments :

  1. Hei, kiva blogi, selasin monta postausta ja huomasin että oot menossa berliiniin, aiotko matkustaa yksin? toivottavasti teet postauksen matkastasi. :)

    ReplyDelete
  2. Voi kiitos, kiva kuulla! :) Joo itseasissa olen yli huomenna lähdössä sinne Berliiniin! Tässä kovasti viime hetken valmisteluja:D Yksin olen menossa kyllä. Ja juu eiköhän sitä tule tehtyä postausta sitten matkalta palattua(:

    ReplyDelete