5 January 2015

Ensin kevään/kesän muoti-ilmiö - Kulmakarvattomuus

Kulmakarvattomuus. Uusi muoti-ilmiö?


Kuten olen aiemmin maininnut en omista omasta takaa kunnon kulmakarvoja. Vaan ne ovat vaaleat ja lähes olemattomat. Minua huvitti ja yllätyin kun luin, että tästä "puutteestani" saattaa tulla ensi kevään/kesän uusi muoti-ilmiö. 

Ei ole siis montaa kuukautta kun luin jostain muotijulkaisusta, että näytöksissä oli ollut mallit ilman kulmakarvoja, ne oli siis ilmeisesti meikattu piiloon tai vaalennettu. Tästä povattiin uutta muotia. Useinhan uudet muotiaallot saavat alkunsa näistä näytöksistä, ja mitä nähdään malleilla. Esimerkiksi syksyllä 2014 esiteltiin vaaleat kulmakarvat Marc Jacobsin ja Givenchyn muotinäytöksissä. 

Tässä kuvassa Kendall Jenner vaalennetuissa kulmakarvoissa Marc Jacobsin kevät/kesä 2015 näytöksessä.

kendalljenner, kendalljennerwithouteyebrows, withouteyebrows, withouteyebrows, noeyebrows, kulmakarvattomuus, ilman kulmia, ei kulmia

Ilman kulmakarvoja on esiintynyt julkisuudessa mm. tosi-tv-tähti Kim Kardashian. Alla kuva hänestä, Kendallin siskosta. (Kim oli varmaan saanut vaikutteita tälle kokeilulle juuri siskonsa Kendallin muotinäytöksestä).


kimkardashian, woithouteyebrows, ilmankulmakarvoja, kardashian ilman kulmakarvoja, noeyebrows,kimkardashian, kim, kimkardashianwithouteyebrows, withouteyebrows, noeyebrows, kulmakarvattomuus, ilman kulmia, ei kulmia

Kulmakarvat tai niiden puute vaikuttavat ulkonäköön radikaalisti. Tässä esimerkki alla. Eikö ero ole aika mieletön?


kimkardashian, kim, kimkardashianwithouteyebrows, withouteyebrows, noeyebrows, kulmakarvattomuus, ilman kulmia, ei kulmia


Saa nähdä saadaanko tästä kulmakarvattottomuudesta vielä uusi muotivillitys Suomeenkin. Kunhan se tänne asti joskus leviää maailmalta..

Jos tykästyt ja lankeat tähän muoti-ilmiöön: ilman kulmakarvoja. Saat sen itsellesi helposti nyppimällä kulmakarvat pois, vaalentamalla ne tai meikkaamalla piiloon. Toisilla (onnekkailla?) tämä uusi muotityyli voi ollakin luonnostaan :D Innolla odotan ensi kesää, tuleeko kaduilla paljon vastaan naisia ja miehiä tässä lookissa! 


Mitäs olette mieltä lookista ilman kulmakarvoja? yes or now? Kokeilisitko? 


Translation: New fashion phenomenon. Without eyebrows. Would you try?   


No comments :

Post a Comment