14 March 2015

Helmikuun kenkäostokset

February shoe shopping


GUESS SISSYNA BOOTS - black


guess, sissyna, boots, rainboots, saappaat, kumisaappaat, talvisaappaat. winterboots, balck boots, mustat saappaat, guess saappaat, guess sissyna, guess sissyna boots, guess sissyna boots,

Ihastuin näihin tyylikkäsiiin Guessin saappaisin heti ensi näkemältä nettiä selatessa. Kengät ovat kauniit ja erilaiset, eivät ihan perussaappaat. Niistä löytyy kivoja yksityiskohtia. Kuten kultainen vetoketjun sulkija ja varsissa ulkopuolella oleva kuviopainatus. Hauska yksityiskohta myös epäsymmetriset varret. Etenkin se oli mieleeni, että kengissä on yhdistelty erilaisia materiaaleja loistavasti. Itse jalkaosa on kova ja kiiltävä, varressa kuvointia, ja ylhäältä taas on sileä ja pehmeämpi kangas. 

Saappaat ovat myös monikäyttöiset. Niitä voi käyttää niin sadesäällä, pakkasilla kuin keväämmälläkin. Lisäksi kengät sopivat jokapäiväiseen käyttöön, arkeen kuin juhlaankin. Täyden kympin ostos oli kyllä :-) 

guess, sissyna, boots, rainboots, saappaat, kumisaappaat, talvisaappaat. winterboots, balck boots, mustat saappaat, guess saappaat, guess sissyna, guess sissyna boots, guess sissyna boots,

Tilasin saappaat Zalandolta. Olin etsinyt juuri näitä kenkiä ja sopivaa kokoa jo jonkin aikaa. Ei tahtonut löytyä mistään, joten laitoin kengät Zalandon toivelistalle. Yhtenä päivänä yllätyksekseni oli sähköpostiini tullut viesti, että nyt olisi oikeaa kokoa olevat kengät tulleet varastoon. Onneksi luin tämän viestin nopeasti sen tultua, ja sain klikattua kengät oitis ostoskoriini. Kun illalla myöhemmin katselin samaista sivua, ei ollut kenkiä/kokoja paljoa enää jäljellä. Ilmeisen suosittua mallia siis ovat! 

guess, sissyna, boots, rainboots, saappaat, kumisaappaat, talvisaappaat. winterboots, balck boots, mustat saappaat, guess saappaat, guess sissyna, guess sissyna boots, guess sissyna boots,


ECCO SAUNTER ANKLE BOOTS - cocoa brown fairway


ecco, ecco kengät, ecco shoes, nilkkurit, ecco nilkkurit, nahka, leather, core-tex, ecco core-tex, cocoa brown, ruskea, ankle boots, ecco saunter, ecco saunter ankle boots,

Päädyin ostamaan Eccon nilkkurit kun olin jo pitkään etsinyt täydellisiä nillkureita. Jotka menisivät säällä kuin säällä, olisivat nätin malliset ja rusehtavat väriltään. Eteeni tuli kerran nettiä selatessa nämä Eccon Saunterit. Väriltään kengät ovat ihanan tumman ruskeat eli cocoa brown. Niissä on matala korko, helppo kävellä. Päällinen on core-texiä ja nahkaa. Kengät kestävät vettä sataprosenttisesti, menevät siis millä säällä vaan, pitävät jalat kuivina ja lämpiminä. Näillä kengillä on lisäksi todella rento kävellä paksun kumipohjan vuoksi. 

Tilasin nilkkurit Footwaylta. Tykästyin kenkiin ja materiaaliin heti. Ehdin kerran näitä käyttää, kun ikäväkseni sain huomata ettei tilaamani koko ollutkaan minulle passeli :( Eccon kengät ehtivät yhteen työpalaveriini jalkaan, kyseisenä päivänä oli paljon kävelyä. Joten kengät tuli hyvin testattua jalkoihini. Kotiin päästyäni sain huomata kunnon hankaumat ja rakot jaloissani. 

En voi kenkiä enää palauttaa koska niitä on käytetty. Todellakin harmittaa kun olivat kaikin puolin muuten juuri hyvät ja haluamani kengät. Mittasin vielä etukäteen jalan pituudet ym., mutta koot eri kengissä ja malleissa vaihtelevat. Ei voi aina osua yks yhteen. Harmi kun ei kenkäostoksiin voi saada semmoista takuuta, että voisi niitä kerran käyttää. Ei voi tietää ovatko kengät passelit vai ei, jos niitä ei ole käyttänyt kertaakaan ns. tosi toimissa. Niimpä päädyin laittamaan myyntiin nämä Eccon nilkkurit Tori.fi:n. Jos täältä löytyy innokkaita ostajia, niin saa myös ilmoittatua :-) Kenkien koko 37. 

ecco, ecco kengät, ecco shoes, nilkkurit, ecco nilkkurit, nahka, leather, core-tex, ecco core-tex, cocoa brown, ruskea, ankle boots, ecco saunter, ecco saunter ankle boots,Translation: In February I bought two sets of lovely shoes. First, stylish black Guess boots. Second, the complete Ecco brown core-tex and leather ankle boots. Both shoes are gorgeous. Unfortunately, Ecco Saunter were the wrong size. So they are now for sale. 


No comments :

Post a Comment