25 March 2015

Shoppailu kevät

Sokoksen 3+1 päivää ostoksia


Viime viikolla oli Sokoksella 3+1 päivät. Piipahdin keskustan Sokoksella töiden jälkeen, taisi olla torstaina. Tarkoitus oli hakea vain suihkugeeliä, mutta meikkiosastoa kiertäessä osui silmiini myös nämä kuvissa olevat tuotteet. Eli  ihokarvojen poisto höyliä, hoitosuihke ja Tangle Teezer.

tangle teezer, takkuharja, leopard, sokos, 3+1 päivää, soft skin, women, ihokarvan poisto höylä, bc. bonacure, hair conditioner, hiusten hoitosuihke, color freeze, ostokset, shopping, spring, kevät, kaupat,

Kivat pinkit pakkaukset lähti mukaan. Karvojen poisto höylät oli hyvä ostos kun kevät ja kesä jo lähenee.  Kesällä oltava sileät sääret tietty. Moni varmasti ehti jo luulla kevään tulleen. Ja tänään onkin satanut lunta  koko päivän, ainakin täällä Helsingissä. :-D No eiköhän se kevätkin sieltä vielä tule.

BC:n hiustuotteita minulla on jo entuudestaan. Tämä color freeze hoitosuihke on tarkoitettu erityisesti värjätyille hiuksille. Aiemmin en ole sitä käyttänyt. Nyt oli Sokoksella tarjouksessa, joten ajattelimpa että kokeilen. Pari kertaa olen jo ehtinyt sitä hiuksiin suihkia, tuoksu on ainakin hyvä. Tekee hiukset myös kivan sileiksi. Laitoin suihketta hiusten pesun jälkeen ja annoin vaikuttaa ennen harjausta. Helpotti harjausta, sai hiukset paremmin suoraksi. Tämä suihke tosiaan jätetään hiuksiin, eikä pestä pois.

bc, bonacure, hoitosuihke, hiukset, pink, hair, color freeze, spray conditioner, schwarzkopf, suihke, hoitosuihke, hiussuihke, hoitoaine, hair, hair care,

Hiusten parissa jatketaan. Ostin tangle teezerin eli takkujenhoitoharjan. Sokoksella oli myynnissä näitä harjoja monissa ihanissa väreissä ja eri kuvioinnella. Pohdin mustavalkoisen-harjan jossa lampaankuvia ja tämän kuvissa olevan leopardikuosisen välillä. Joista jälkimmäinen sitten lähti kotiin mukaan. Mietin myös ostanko Tangle Teezerin Original - alkuperäisen harjamallin vai Tangle Teezer Compact Styler- matkaharjan. Päädyin ostamaan matkaharjan, koska se on pienempi. Mahtuu hyvin laukkuun tai esimerkiksi matkalle mukaan. Siinä on myös irrotettava harjasuojus, mikä varmistaa että harjakset pysyy paikoillaan missä sitä sitten mukana kannatkin.

tangle teezer, takku harja, hiusharja, hair, matkaharja, compact styler, leopard,

sokos, 3+1 päivää, emotion, ostokset, shopping, pink, vaaleanpunainen, pinkki, tangle teezer, takkuharja, hiussuihke, hoitosuihke, bc, ihokarvojen poisto höylä,


Seuraavaksi Hullut Päivät - Huhuih


Sen tietää kun on 3+1 päivät Sokosella, siitä perään tulee Stockamnnin Hullut Päivät. Eli tänään keskiviikkona sitten alkaakin haamujuhlat. Hullareiden katalogi tuli postissa kotiin jo viime viikonloppuna. On ehtinyt hyvin etukäteen tutustua kuvastoon. Hulluilla päivillä on myös omat verkkosivut.

Ihmeempää ostettavaa en kuvaston  perusteella löytänyt. Ehkä joku lamppu, meikkituotteita. Ruokaosastolla toki pitää vierailla. Sen näkee paikan päällä sitten mitä löytyy tai on jäljellä. Meinasin mennä Hullareilla käymään nyt ainakin kerran. Monena vuonna on tullut käytyä useampana päivänä. Toivotaan joskos tänä vuonna selviäisin ihan yhdellä käynnillä. Töitten jälkeen sinne suunnattava, eli parhaaseen ruuhka-aikaan just, iiks. Saa nähdä jaksanko mennä heti avajaispäivänä eli tänään vai huomenna vasta.
 
hullut päivät, stockmann, katalogi, kuvasto, yellow, keltainen, galna dagar, shopping, ostokset, crazy days,

hullut päivät, stockmann, katalogi, kuvasto, yellow, keltainen, galna dagar, shopping, ostokset, crazy days,

Kävittekö Sokoksen 3+1 päivillä? Ostitteko mitään?

Entäs kukas suuntaamassa Hulluille Päiville? :-) Löytyikö Hullujen Päivien kuvastosta jotain, mitä haluatte ehdottomasti ostaa?


Translation: I went last week Sokos 3 + 1 days. And this week is the Stockman's Crazy Days. Shopping busy spring thus!


No comments :

Post a Comment