30 March 2015

Spring is coming and some news


Kevät on tuloillaan :-) 

spring, kevät, kesä, kukat, flowers, tulips, tulppaanit,

Kukkia näkyy olevan myytävänä joka puolella. Ei haittaa yhtään, mikäs niitä on ihastellessa. Välillä päätyy kotiinkin jokunen kimppu. Odotan niin, että luonto alkaa heräämään. Ruoho alkaa tuoksumaan, puihin tulee vihreitä lehtiä ja kukat puhkeavat kukkaansa... Kevät on ihanaa aikaa.

Kauppojen hyllyt on täynnä suklaamunia. Pian on tarjolla simaa myös. Pääsiäinen kohta jo ohi, sitten onkin vappu ja pian juhannuskin.. Aika menee tosi nopeasti. Eilen käännettiin kellotkin jo kesäaikaan! Tosin on tullut se takatalvikin lumineen. Se ei nykyään yllätä. No väistämättä seuraavaksi kevät lähenee.

kinder, easter, pääsiäinen, suklaa, chocolate

Muuten samalla kun kevät tekee tuloaan, olen koitellut muokkailla tätä blogiani minkä olen ehtinyt. Esimerkiksi ulkonäköä selkeämmäksi jne. Mikään ammattilainen en ole. Vaan netistä katsonut ohjeita ja sitten vain kokeillut. Sitä työtä voi  jatkaa varmaan loputtomasti.

Miten muuten te muokkaatte kuvia blogiinne? Millä ohjelmalla? Ja miten säädätte kuvat ja tekstin saman levyiseksi?Blogini löytyy Facebookista! 


Loppuun vielä, että sain tehtyä nyt viikonloppuna blogilleni Facebook-sivut. Täältä pääset tykkäilemään sivuista ja ehkä seuraamaan blogiani sitä kautta :-)

Vinkit postausaiheisiin tai tähän blogin ulkoasuun ym kaikkeen mahdolliseen ovat tervetulleita!

Kiva ollut huomata, että täällä blogissani on oikeasti käynyt lukijoita, enkä vain yksin höpöttele. Sekä on ollut niin upeaa kun jotkut ovat jättäneet kommenttiakin. Yllätyn siitä joka kerta! :-) Toivon juuri sitä vastavuoroisuutta ja kommentointia, se on parasta tässä.

Aurinkoista viikon alkua kaikille!

Ainiin, taitaa jäädä väliin se suunnittelemani Pääsiäisen ulkomaan reissu. Ei tahtonut enää löytyvä hyviä paketteja. Mutta katsotaan josko sitä sitten reissailisi pienimuotoisesti koti- Suomessa vaikka jos ei muuta!

Translation: You can find my blog now also on Facebook. From here. Wonderful if you like the page and leave your comments, too. I appreciate it very much! Sunny weeks for everyone!

No comments :

Post a Comment