4 March 2015

Kumpi suoristusrauta kannatttaa hankkia, GHD vai CLOUD NINE ?


Vanha suoristusrautani vetelee viimeisiään. Ollutkin minulla käytössä vuosia ja olen harkinnut jo pidempään uuden ostamista. Näitä ns. isompia ostoksia harkitsen yleensä pidempään. Haluan nyt ostaa kunnon suoristusraudan, mikä kestää ja on tehokas. Eli en sitä kaikista halvinta mallia. Joten on hyvä ottaa selville mitä on tarjolla ja vertailla eri merkkejä.

Käytän suoristusrautaa siihen itse hiusten suoristamiseen, sekä teen välillä sillä kiharoitakin. Eli näiden molempien pitäisi onnistua. Hinta voisi olla noin sadan euron tietämillä.

Olen googletellut ja selaillut internetiä, niin eteeni tuli kaksi eri merkkiä joita eniten "hypetettiin", jos niin voi sanoa. Eli: GHD ja CLOUD NINE.

GHD

suoristusrauta, hair, hiukset, straightener, ghd, styler, muotoilurauta, hair styling,


- GHD- suoristusrautaa myy mm. Verkkokauppa. 149,90€.

- Tuotekuvaus (Verkkokauppa.com - sivuilta) :

GHD:n uusi Gold Classic Styler on markkinoiden ylellisin muotoilurauta. Tasoitetut, muotoillut ja viimeistellyt lämpölevyt liukuvat vaivattomasti hiuksissa antaen erittäin kiiltävän lopputuloksen. Tällä ammattilaisten käyttämällä sulavalinjaisella ja tyylikkäällä muotoilijalla loihdit haluamasi hiustyylin vaivatta.
  • Keraamiset, muotoillut, kultaiset lämpölevyt
  • Kevyt runko joka pysyy viileänä pitkässäkin käytössä
  • Automaattinen virrankatkaisu
  • Kansainvälinen jännite, voidaan käyttää missä vain
  • Mukana lämpölevyjen suojakotelo

CLOUD NINE


cloud nine, suoristusrauta, hair, hiukset, straightener, hair styling,


- Cloud Nine- suoristusrautaa myy mm. Verkkokauppa.  149,90€.

- Tuotekuvaus (Verkkokauppa.com - sivuilta) :

The Cloud Nine Iron on ammattilaisten suosima muotoilurauta. Rauta sopii kaikille hiustyypeille ja sillä voi loihtia mitä upeimpia kampauksia. Laitteen ainutlaatuisen lämmönsäätö-teknologian ansiosta muotoiluun ei tarvitse käyttää korkeata lämpötilaa, ja näin ollen hiukset säilyvät elinvoimaisina.
  • Selkeä LED-näyttö lämpötilalle
  • Keraamiset lämpölevyt, jotka lisäävät joka kerta hiuksiin lisää kiiltoa
  • Pyörivä virtajohto antaa lisää vapautta
  • Kansainvälinen jännite
  • Mukana lämpösuojus sekä suojapussi

Hinta ainakin näyttäisi olevan samaa luokkaa näillä kahdella suoristusraudalla. Kokemusta ei taas entuudestaan ole kummastakaan. Molemmilla merkeillä myös näyttäisi olevan halvempia malleja. Argh miten vaikeaa tämä valinta on. Toivottavasti voitte auttaa! :)

Onko teillä kokemuksia näistä suoristusraudoista? Suositteletteko jompaa kumpaa? Vai onko joku ihan muu merkki, mikä olisi parempi?

- kuvat google -

Translation: I need a new hair straightener. Which one should I buy GHD or Cloud Nine? Or just some other? Please share your experiences :)


No comments :

Post a Comment