28 February 2015

Kulmien meikkaukseen ehdoton tuote: Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade


Olen aiemmin täällä blogissa puhunut kulmakarvaongelmistani, TÄSSÄ.   Nyt löysin täydellisen tuotteen kulmien meikkaukseen. Niin loistava tuote! En voinut uskoa että löysin hyvän tuotteen omille ongelmakulmilleni, joita ei oikeastaan näy saati ole.

Muistan selailleeni nettiä ja etsineeni juttuja hyvistä kulmatuotteista. Eksyin nettiä selatessani tämän tytön sivuille: IA MU. Hän pitää videoblogia eli vlogia. Kannattaa käydä kurkkaamassa hänen videopostauksiaan. Saa paljon vinkkejä eri tuotteista sekä meikkauksesta ylipäätänsä.  Päädyin hänen videoonsa: Kulmakarva/Eyebrow Tutorial Josta bongasin vinkkejä kulmien meikkaukseen, ja tämän tuotemerkin: Anastasia Beverly Hills.

Uusi kulmavärini on merkkiä: Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade

Minulla on tuotteesta sävy blonde. Joka sopii hyvin vaaleille. Oikeastaan juuri passeli minusta, ei ole liian vaalea, että kulmat kyllä huomaa, muttei liian tummakaan. Jos et ole jo testannut tätä kulmameikkituotetta, niin suosittelen ehdottomasti kokeilemaan.

Tilasin tuotteen BeautyBay.comista  TÄÄLTÄ. Tilasin samoilta sivuilta samalla myös kulmaväri-siveltimen, TÄMÄN. 

 
Ennen kuin kokeilin tuotetta, epäilytti miten aineen saa levitettyä nätisti, ettei tahraa koko kasvoja. Se olikin uskomattoman helppoa. Tarvitsee olla vain oikeat välineet. Ja ehkä vähän taitoakin kun piirtää kulmat (etenkin kun niitä ei entuudestaan oikein ole). Tärkeää onkin ostaa lisäksi kulmavärin levitykseen tarkoitettu sivellin.
 
Tuote on todella riittoisa ja runsas pigmenttinen. Helppo levittää.  Ja kestää todella hyvin kasvoilla. Voit vaihdella miten  paljon otat väriä siveltimelle, sen mukaan miten näyttävät kulmat haluat. Ihan pieni määrä riittää jo saamaan näkyvät kulmat. Jos haluat tummemmat, otat vain väriä lisää.
 
Tämä on ehdottomasti paras kulmatuote mitä minulla on ollut. Etenkin kun ottaa huomioon, että omat kulmani ovat aika olemattomat ja vaaleat. Niin tällä Anastasian kulma-aineella saa siistit ja luonnolliset, mutta kuitenkin näyttävät kulmat helposti. Voisin myöhemmin ehkä ottaa kuvatkin, millaiset kulmani ovat ennen ja jälkeen Anastasian kulmaväriä.
 
Netistä löytyy muuten paljon videoita/ meikki-tutoriaaleja, joissa neuvotaan ja näytetään miten kulmaväri laitetaan oikeaoppisesti. Kannattaa katsoa, jos itseään yhtään mietityttää. Esim: ccandyysblog: Kulmakarvojen meikkaaminen. Tai mayratouchofglam: Easy Eyebrow Tutorial!

Tykkään etenkin jälkimmäisestä videosta. Arvaatte varmaan miksi :D Hänellä on lähes yhtä niukat kulmat kuin minulla. Joten kiva nähdä videolla miten nuo vaaleat ja vähäiset kulmat saa meikattua näteiksi tuossa tuokiossa :) Nykyään taitaa muuten olla "muotia", että tuohon kulmien alkuosaan laitetaan haaleammin sitä kulmaväriä. Toki kulmat näyttävät siten vielä luonnollisimmilta. Näin ei ole kauaa taidettu vielä tehdä? Suomeen kaikki tulee jäljessä :D 

Olen huomannut, että Anastasian kulmatuotteista pitävät myös joidenkin blogien kirjoittajat. Esim.: UINO, hänen postaus TÄSSÄ. NUDE, postaus TÄSSÄ 

 
 
Miten meikkaatte/ muotoilette omat kulmanne? Mitä tuotteita käytätte? Onko jokin ehdoton lempparimerkki?
 
 
Translation. Perfect product to style and do your eye-browns. You'll get the natural look and eyebrows. Have you tried yet a product called: Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade?

 

4 comments :

 1. Hei! Tapasin I Love Me messuilla nuoren naisen, jonka kulmia ihailen ja myös sanoin sen hänelle. Hän kertoi, että käyttää Anastasia luomiväriä. Nyt en muista, koska en ole helsinkiläinen, mistä sitä saa ostaa, oliko Kamppi jokin kauppa? vai mistä? Katselin, että värisävyjä on tosi paljon, joten pitäisi saada ihan henkilökohtaista oppia. Mistä voisin ostaa luomivärin? Siveltimen tarvitsen myös.
  Kiitos kovin paljon, jos saan vastauksen.
  Tuula
  tuula.mille@hotmail.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Tuula! Tosiaan Helsingistä saa ainakin Kicks - liikkeistä! Sieltä vastikään itsekin ostin! :-)

   Delete
 2. Hei! Voi kiitos vastauksesta. Ensi kerralla käyn sieltä katsomassa. Ostin vastikään Lumenen kakkumaisen, mutta siitä meni heti kannen sarana ja pian se murenikin jo.
  Terveisin Tuula :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei mitään, kiva jos saatoin olla avuksi! :-) Toivottavasti löytyy hyvä!

   Delete